Tugceelanaz İkinçi gebeliğim olmasına rağmen aşırı heycanlıyım , bi an önce doğsun istiyorum çok az kaldı 🤲🏻 Tüm yavrularımız sağlıkla gelsin inşallah .
Mlk_ygtali Tugceelanaz ayni sekil ikinci gebeliğim bendede heyecan ve sabırsızlıklik başladı ve sonnnn 60😍
Tugceelanaz Mlk_ygtali İkinçilerde daha tecrübbeli oluyor insan dahada olgunlaşmış birazda onun sevinci var bende 😍
bussraozturk Withminou benim de son 60 al benden de o kadar bir an önce görmek öpüp koklamak istiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu tarifsiz çok güzel 🥰
Withminou bussraozturk en azindan 36-37 de dogsa keske civcivim babasi evde bizi bekliyor aylardir biz annemlerdeyiz 🥺 esimi birakip gelmek zorunda kaldim
bussraozturk Withminou evet zor bi durum ama öyle düşünmeyin bende içerde gelişimini tamamlaması çok önemli. Doğacağı hadta çabuk gelsin inşallah diyelim🥰🙏🏻
Tazeanne0134 Tugceelanaz ay benimde 2.gebeliğim benim de son 55 bugünle beraber acayip heyecanlıyım 🥰🤭
Gudu Tugceelanaz Bende sizinle aynı duyguları yaşıyorum. 2nci gebeliğim 59 gün kaldı biz de de sezaryen olacağı için daha erken nasipse ailecek çok heyecanlıyız.🥰🥰
Tugceelanaz Gudu İkinçilerde daha tecrübbeli oluyor insan dahada olgunlaşmış birazda onun sevinci var bende 😍
Gudu Tugceelanaz Tabiki olmaz mi suan hamilelihimle önceki arasında dağ var. Hislerden farklı o zamanlar gençlik anlamamışım bazı şeyleri diyorum ama suan oturan bir yaş ve bedeninde minik bir dünya ve şimdi bir kızım olucak o ayrı heyecan veriyor. Bir oglum var oda abi olmaya çok hevesli Rabbım isteyenlere nasip eylesin guzel bir duygu. Annelik başka bir seu 🥰