Bybi Minikbebegim23 canım arkadaşım karona haplarından kullandı ilk zamanlar bilmeyerek bi kaç doktor sorun olur bebekte dedi ama şu an çok sağlıklı 🙏
Vldnshn1 Minikbebegim23 Hamile olduğumdan bir haber günlerce sabah akşam antibiyotik içiyordum ve buna ek olarak idrar yolu enfeksiyonum vardı söktürücü ilaçlarda kullanıyordum günde 5 tane…Allah’a şükür bebeğim gayet sağlıklı 30+1 haftalığız.
Senaras0604 Minikbebegim23 Ben 4 farklı ilaç kullandım. Antibiyotik, kortizon, allerji ilacı, mide ilacı. Araştırıldı ilaçlar ama net bi risk olup olmadığı bilinmiyor. İnşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza.
Esmaonur Minikbebegim23 ben kasık ağrısı yaşıyordum adet olamıyorum diye günlerce arveles içmiştim ağrılarımı kesiyor diye meğersem hamileymişim yerleşme sancılarıymış 36+2 olduk çok şükür bi sorun yaşamadım
Minikbebegim23 Vldnshn1 bende idrar yolu enfeksiyonu olmuştun o yüzden 2 fitil çözdürülür 4 tane filan hap içtim 3 gün sonr içmedim ya hamileysem diye inşallah bişey olmaz
Cansuzumra09 Minikbebegim23 bende hamile olduğumu bilmeden tarlusal içmiştim ama herhangi bir sıkıntı olup olmadihini bilmiyorum.tahlil yapmak için geç kalinmisti.baklaim bekliyoruz.26+2
Cansuzumra09 Senaras0604 detaylı bir teste koyması gerekiyormus beni tabi bende düzenli girmedigin için hastaneye o tatlik detaylı bakimida geçmişti taktirinilahi allahttan
Senaras0604 Cansuzumra09 Doktorum ben takip edicem dedi ama ben yine de bi perinatolojiye gideyim detaylı bakılsın diye düşündüm. Öyle tabiki ne gelirse Allah’tan. Siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Keyf_endam19 Ben antibiyotik serum taktırmıştım hacamat yaptırdım çok ağır kaldırdım elhamdulillah bebeğim şuan sağlıklı riskli değil gebeliğim kader doğacaksa sağlıklı olacaksa rabbim koruyor
Pheebs Antibiyotik kullandım 1 kutuya yakın grip ilaçları kullandım 3 4 haftalikmis o zaman plansiz gebelik. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadık 21 haftalik
Vldnshn1 Minkkk İnanın hiç hatırlamıyorum ama hamile olduğumu bende doktorda bilmiyordu normal antibiyotik vermiştir diye düşünüyorum