Dilara55 OuzBeyzaDuran canım burda okuduklarıma göre kaşar süt yoğurt ve gümde bir tane maden suyu diyorlar Bir de muz
Deletedmom434 OuzBeyzaDuran soda,ceviz,fındık,badem,süt,ayran,yoğurt,haşlanmış yumurta,kaşar,muz,yeşil mercimek,ıspanak,portakal suyu
Zeliha06 OuzBeyzaDuran kesinlikle yoğurt çok kilo aldırıyor. O kadar çok severim hamilelikte de çok yedim bebeğim tontik sezeryan olacam o yüzden 😬
Gozdenur Google a yazinca baya liste cikiyo 😬 henuz kilo aldirmak icin ugrasmiyorum ama lazim Olur diye okumustum bi kac sey
Deletedmom434 OuzBeyzaDuran maden suyu magnezyum içeriyor bu yüzden kilo aldırıyor ve aslında her gün 1 adet içmemiz gereken birşey hamilelikte bizim ağrılarımıza yada karnımızdaki bebek kasılmalarına faydalı
Selim_Alparslan OuzBeyzaDuran Deletedmom434 Banada doktorum magnezyum tableti verdi bacak ağrım vardı 2 gündür içiyorum ama geçmedi hala birde çok yürüyorum , maden suyu da içiyorum
Deletedmom434 Selim_Alparslan çok yürümekten oluyor kuzum arkadaşlarım ailem bana bir gün yürürken doğuracaksın diyor bende senin gibiyim maden sodası iyi geliyor fakat çok yürüdüğümüz için birde göbek var bebiş var ağırlaştığımız için bacaklarımız çok yürüdüğümüzde vücudu taşımakta zorluk çekebiliyor
AEAS Selim_Alparslan aynı şekilde benimde bacaklarım çok ağrıyor, magnezyum almaya başladım bir ara geçer gibi oldu sonra tekrar başlayınca netten biraz baktım. Kalsiyum eksikliğinde de olurmuş hamilelikte. Süt, yoğurt,ve peyniri biraz artırmak gerektiği yazıyordu.
Selim_Alparslan Deletedmom434 biz 11+2 haftalığız şuan canım ben ilk haftadan beri yürüyorum duramıyorum evde 😞
Selim_Alparslan Deletedmom434 mecbur dışarı işleri oluyor canım birde düğünlerde var 2 3 saatlik yol çekeceğim daha , üniversitem de başlıyor 2 hafta sonra 2 saat yol sürüyor Allah yardımcımız olsun 😩👼🏼
Selim_Alparslan burcuakbasss ev yoğurdu yedim bugün 3 kase canım kayınvalidem yapmış sağolsun markettekileri yiyemiyoruz artık gerçekten çok fark varmış , süt pek içemiyorum kokuyor burnuma ama zorlayacağım kendimi 😞
Dilekerkan0705 Maden suyunun çok faydasını gördüm bebek kilosunda da kendimde de eklem bacak ağrılarım geçti resmen düzenli içtim son aylarda . Bence kesinlikle bebeğe kilo aldıran şey protein bol bol et yiyin ve süt için