slaglsn_12 Bişey soracaktım ben kan testi verdim gebemiyim die beta hcg 373 çıktı acaba ne zaman muayene olmam lazım beklemelimiyim biraz daha 🧚🏻♀️
58ee slaglsn_12 son adet tarihiniz nedir 1 hafta sonra gidersenız keseyi görürsünüz 2 hafta sonra gidersenız hem keseyi hem bebegı görürsünüz
Denizpyraz slaglsn_12 değerim 600 çıktıktan 1 hafta sonra gittim sadece kese gözüktü canim haftaya tekrar gideceğim bebek icin. İnsan sabirsizlaniyor tabi ama 6.7 haftalikkej gitmek iyj gibi sanki. Ben daha yeni 6 haftalık oluyorum yarin.
Gezer_bakar slaglsn_12 benim son adet tarihim de 24 şubat degerime perşembe günü saglık ocagında baktırdım 4 bin küsür çıktı. Ve tsh yüksekti o yüzden pazartesi inşallah doktora gideceğim kan degerlerinize baktırın bence.
Mihribancglr slaglsn_12 şuan 5 haftalık bence bekleyin ben 9. Haftada gittim ama eczaneden folik asit alıp kullanmaya başlayın hayırlı olsun
Wera Gezer_bakar benimde son adet 20şubat 10martta 4000 bin küsür çıkmıştı acaba benimkini çok yüksek çıktı ben pazartesi ikinci kontrolüme gideceğim kalp atışını iki hafta önce duyamadı