minikkusummm Cok kötü kabizlik yasiyorum bir süredir sürekli pespese oluyor kafayi yiyorum tuvalete cikmaya korkar oldum resmen. Kabizliga ne iyi gelir kizlar lütfen ne biliyorsaniz yazin 🥲🥲
Damlatuurgut minikkusummm doktorum bugün önerdi denemedim ama kuru eriği şekersiz meyve suyu yap sabahları aç karnına iç dedi 🙄
Busraaltsoy minikkusummm canım kayısı meyve suyundan tüket ben onu tuketiyorum iyi geliyor gerçekten günde çay bardağı yada su bardağı iç fazla içme ishal olursun sonra ben oldum çünkü 😂😂😂
Eminedmr minikkusummm her sabah 1 yemek kaşığı zeytin yağı hem rahat cikarsin hemde kabızlıktan kurtulursun
minikkusummm Ayse1608 Gllklncc Kader__r Damlatuurgut burcaktufenk Hasretlerden- Hepinize cok tesekkür ederim 🙏🏻🙏🏻❤️
Gllklncc Bende perişanım, kuru kayısı,gün kurusu,kuru kırmızı erik sürekli yiyorum biraz daha iyiyim. Demir takviyesinden oluyo olabilir doktorla konuşup alternatif isteyebilirsin belki çok geçmiş olsun
burcaktufenk Buyrun diyetisyenim vermişti son zamanda kabızlığım olursa diye geçenlerde olunca hazırladım kullandım iyi geldi sizede iyi gelir umarım https://www.hizliresim.com/e8pav5m
Hasretlerden- Kesinlikle nöbetçi bir eczane bulup Duphalac almanızı öneririm. Doktor tavsiyesiyle bnde kullanmıştım 2 gün ve güzel söküyor. Yalnız her sabah aç karnına kayısı ve kuru üzümde su eşliğinde tüketin. Ve eğer vitamin içiyorsanız değiştirmesini isteyin doktordan ondan oluyor olabilir
minikkusummm Busraaltsoy 😂😂 kuru kayisi aldim bakalim fayda etmesse suyunuda alayim tesekkür ederim 🙏🏻
Busssd Bende muzu cok tuketiyorum kabizlik olmamasi icin kuru kayisi tuketiyorum bi de cayi seviyoruk ama o kdr acik iciyorum ki bildigin sicak su iciyorum aslinda cok tukettigim icin o da etkili olabilir