Hayalleronline Kızlar sabah öğle akşam kullanacağım bir ilacım var bebek tedavisi için kullanıyorum Ramazan ayında nasıl kullanıcam bilmiyorum bu sorunu yaşayan varmı doktorumu aradım ulaşamadım bilgi sahibiyseniz benide aydınlattırmısınız
Elisa_Esra04 Hayalleronline canm günde 3 defa ise oruç tutmaman lazım ama sen bilirsin günahına giremem şöyle yaparsın sahurda bir içersin iftarda bir içersin günlük iki öğün içersin
okuyor Hayalleronline günde 3 defa olan ilaçlar 8 saatte bir içiliyor genelde. O da Ramazan’a uymuyor. İlacın kullanma talimatını okuyun en az kaç saat araligi ile icilebiliyormus. Ona göre düzenleme yapabiliyorsaniz yaparsınız.
Hayalleronline Elisa_Esra04 bu sene orucu mu yemek istemiyorum yaa inşallah doktor güzel bir düzenleme verir
Asyarslan60 Hayalleronline canım merhaba bende femera çatlatma iğnesi kullanıyorum Sabah iğnemi oldum hatta bana da duphaston ve estrofem verdi Sabah 10 akşam 10 dedi hocam hani ramazan ayındayız sahur ve iftarda içsem bi şey olur mu dedim Ya tedavi olacaksın ya ibadetini yerine getireceksin bu süreçte oruç olmayacak dedi bilmiyorum çok üzüldüm belki sorun olmaz diye düşündüm ama yok bende çok tutmak istiyorum 🌸
Hayalleronline Asyarslan60 ben çatlatma iğnesi Kullanmıyorum ama duphaston ve estrofem kullanıcam bugünden itibaren duphaston sabah öğle akşam olarak vermişti estrofemide sabah akşam vermişti iftarda ve sahurda kullanıcam duphastonu öğlende içmemi istemişti ama içemicem galiba Asyarslan60
AngryBirds Hayalleronline Bende tedavi sürecindeyim Estrofem günde 3 alıyordum. Dün doktor ile konuştum 2*2 olarak alabilirsin kontrole kadar dedi. Bugün o şekilde yaptım biraz da acaba yanlış mı yapıyorum diyorum. Kafam karışık hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏼
Hayalleronline AngryBirds amin kuzum herşeyin hayırlısı doktorun 2*2 dediyse birşey olmaz bence banada sabah akşam olarak vermişti
AngryBirds Hayalleronline Saatleri ayarlayamıyorum. Gece sahurda aldım iftardan hemen sonra da 2 tane alacağım saatler dengesiz oluyor ama yapacak birşey yok.