Aytiii Kızlar 17 haftalık oldum ama sırtüstü uyuyorum, başka türlü uyuyamıyorum..ne yapsam?(( çok mu zarar bebeyime?🤷♀️🙄
Sinoooom Aytiii 34 haftalığım doktoruma bende sordum sırt üstü yattığımı söyledim sorun yok dedi sadece göbeğinden rahatsız yada bebek rahat vermez dedi ve siz daha 17 haftalıksınız , benim göbeğim 24 haftalarım da çıktı o zaman kadar yüz üstü uyudum göbeğim çıkınca bıraktım öyle yatmayı
Ccilekkk Aytiii solunuza dogru yatın bi ufak minderi/kırlenti de iki bacak aranıza koyun rahat ettiğinşzi farkedeceksiniz. Sağ tarafa yattıgınızda bebiş damara baskı yapıp kan akışıno yavaşlatıyor. Bu da hem bize hem bebişe iyi değil
Bsrbsrrr Aytiii ilk baslarda bende sizin gibiydim ama sonradan alışıyo insan yavaş yavas smdi hep sağ sol yatmaya çalışıyorum bazen de sırt üstü yatıyorum rahatlamak için ama kısa süreli🥰 28 haftamdaym
Deletedmom727271 Aytiii sağ ve sol tarafa yatmaya kendinizi alıştırmanız lazım. yolunuz uzun daha 😊 bende yüzüstü yatmayı çok seviyorum ama yapmıyorum mesela daha doğrusu yapamıyorum 😂😂
YsmnAkdn Aytiii sırt üstü sakıncalı değil zaten karnın buyunce sirt üstü yatamicaksin istesende olmucak çünkü sırtın agriyacak 😅 o yüzden 20.haftana kadar sıkıntı değil
Aytiii Deletedmom727271 5 aylık karnınız büyümüştür ozaman..bende henüz küçük ama birazcık belli oluyo🙈
Aytiii Sinoooom bazı yerlerde okumuştum: sırtüstü yatmak bebegin saglıgına çok zararmış, hatta öle biliyormuş Allah etmesin
Minigin_annesi0 İlerleyen haftalarda zaten zorlanacaksınız sürekli döneceksiniz ama bi türlü rahat pozisyonu bulamıcaksınız😂 şuan istediğin gibi yat bence. Ben öyle yaptım şuan 35+3 üm nasıl yatsam rahat edemiyorum
Aytiii Minigin_annesi0 okıdugum kafarıyla sırtüstü yatmak bebeye çok zararmış, ama 6 aydan sonra..kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama bi türlü uyuyamıyorum🤷♀️
Minigin_annesi0 Aytiii ben her türlü uyudum canım bi problem olmadı karnın büyüyünce zaten zorlanıyosun ben o kadar dikkat etmedim açıkça sı
Aytiii Sinoooom bana mantıklı gelmemişdi, çünki uykuda zaten pozisyonumuzu bilmiyoruz zarar olmaz diye düşünüyorum bende
Ruveyda_baskapan Gece derin uykuya daldığınız zaman sadece yüz üstü yatamazsınız gebelikte o da göbeğiniz çıktı ise , harici durumda sağa dön sola dön sırt üstü yat uykuda kim farkeder ki. Yani bunlar saçma şeyler engel olunmaz
Aytiii Ccilekkk Allah razı olsun, aradıgım yorum..kan basımcını zorluyor acaba gece bilmeden sırtüstü yattıgımızda damı zarar olur, sonuçta bilincsiz((
Aytiii Minigin_annesi0 ben daha yeni haftalardan dikkat etmeye gayret ediyorum ama bi türlü olmuyor..sırtüstü yatmasam uyuyamam🤦🏻♀️