busekoraltan Çarşamba sabah saat 8 kontrolüm vardı, günümü tamamlamış artık doğum sancımn gelmesi bekliyordum, Doktorum da bebek daha fazla kilo almasin doğumda zorlanmasin diye artık bu günlerde doğumu bekleyebiliriz demişti. Alttan muayene etti 2cm açıklık vardı ve nst düzenli kasılma görünüyordu, ikinci nst istedi doktor, ikinci nst bir tane kasılma görünüyordu, yani düzenli değildi. Saat 10 gibi eve geldik benm kasılmalar başladı bazen 20dk bı bazen 5dk bazen de 10dk bir geliyordu. Annem yanımdaydı 16 aylık kızımi da alıp parka gittik hem biraz yürüyüş olur doğumu kolaylaştırır diye. Kasılmalar ara ara oluyordu ama ben sakin olmaya çalışıyordum. Yarım saati geçti biz eve geçtik banyo ya girdim en az yarım saat sıcak suyun altında durdum kasılma oldukça açılma olsun diye çömeldim, daha çok yapmak istiyordum ama birden sancıların sıklaşir yerimden kalamam diye vazgeçtim. saat 5ten sonra artık sancılara dayanamıyorum, eşimden işten gelmiş yemek yiyordu. ben yatak odasında sancı geldikçe sancıyi çektim beş buçuk oldu eşime dedm beni hemen hastaneye yetistir dayanamıyorm. Hastaneye geçtik, çok fazla sancım olmaya başladı, 5cm acılma olmuştu. 9cm olunca doktor doğumhane alalım güçlü ıkınmayı yapabilir dedi öyle beni çatala aldılar gelen sancıyla ben güçlü bir şekilde ıkındm suyum patladı hemen ardından bebegim doğurdum bu arada saat 19.27 geçiyordu, dakikalarda icinde plasenta da ayrıldı, sonra dikiş işlemleri başladılar. 20dk sürdü dikiş işleri. Daha sonra beni odaya aldılar bebeğimde kucağındayd ama ben çok üşüdugum için taşıyamadm eşimel aldı bebeğii. Ultrason 3740kg görünn bebeğim doğdu 3110kg🤭