Emine2222 Kizlar 16 haftalik gitigimde Bebegim kendini göstermedi ne denedyise olmadi kemik yapisindan erkek olabilir kiza pek ümitlenme dedi .. vee bu hafta baska dokotra gittim yine göstermiyordu yine dedim bi tahminde bulunamazmisiniz hayir dedi doktrm yanls brsy demekdense hicbrsy demem dedi .. taki son dakika bacaklsrini acti dedi doktrum erkek dedi cok kisa acti geri kapatti hemen dedi ama erkek pipisini gördüm kordon olamaz dedi ben yarin cinsiyet parsisi yapcm aileme sevdiklerime süpriz yapmk istiyorum ama hala icimde bir kusku acaba yanilma payi varmidir diye ? Böyle olup basina gelen varmi sonradsn kiz denilen ??
neval270071 Emine2222 canım sakın parti yapma bize de 15 e kadar erkek dedi 17 de kıza döndü bak demedi deme burayı oku dikkat et sonra üzülme
Mavistez Emine2222 önemli olan pipiyi değil yumurtalığıni görmek benimki 17 haftada hemen açmıştı aslında 14 haftada belliydi zaten doktor görüntü vermişti ama ben söylemeyin bidahakine gelince söylersiniz demiştim daha sonra 29 haftada ölesine sordum doktorda kapatmış bugün kendini ama yumurtalıkların görüyorm zaten erkek demisti
Deletedmom727271 ilk hamileliğim de 20.haftaya kadar kız dendi ama detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrenmiştik. kesin konuşulmadıysa bence emin olmayın tabi.
neval270071 Deletedmom727271 aaaaa😱😱😱 peki neye dayanarak kız diyordu özel hastane miydi bi de boş mu görüyordu orasını nasıl olur ya peki 20 de nası bi şok yaşadınız 😂
Emine2222 Deletedmom727271 kesin dedi ailene aciklayabilirsin dedi ama icime dogan kiz ve erken degil 19 hafta gayet normal kimi 12-13 haftalards ögreniyor
Emine2222 neval270071 öylede canim Doktor net konusdu dedim hatta kordon olamazmi yok dedi acti geri kapati gördüm dedi . Ve dokotrum net olmadan asla demiyor cinsyti
Karelinannesi neval270071 erkek dediğinde pipisini görmüş müydünüz kuzum? Bende 11 haftalıkken gittim erkek dedi 14 haftalıkken tekrar gittim yine erkek dedi. Pazartesi tekrar gideceğim 19 haftalık olmuş olacağım bu sefer kesinleşir herhalde ama hala iki cinsiyet ihtimali var sanırım 🤷🏻♀️
Deletedmom727271 neval270071 hem özel hastane hem devlet hastanesindeki doktorum ikisi de kız demişti. detaylı ultrasonda ki doktor erkek olduğunu söyledi 😂 pipiyi kordon sandılar sanırım 🤭 sonuç erkek oldu :)
Sevgiplt Emine2222 benim 12. Haftamda belli oldu ☺️☺️Kız 💖 ama sizin kesinlik yok sanırım bence bir dahaki kontrolü bekleyip cinsiyet partisini ondan sonra yapın
Asil28 Emine2222 12 ve 13 haftada %90 erkek, 16 da kız, 20 da normal ultrasonda kesin kız konuyu kapatıyoruz dedi , detaylı ultrasonda bacaklarını açmadığı için görünmedi, 25 te pipisi de burada dedi😂 34+4 üz erkek cinsiyetimiz 🧿
Emine2222 Asil28 yaaa sakami bu gercekden 🙈🙈 Doktor tecrubesiz galiba canimm Bana 16 haftada kalca yapisi iri erkek olablr dedi 18 hafta gitigmde bska doktr son dkada pipisini gördüm dedi erkek kesin dedi galiba bu haftalarda degismez daha
Asil28 Emine2222 doktorum tecrübeli ve iyi ☺️ Ancak testisler sonradan aşağı indiği için bi ara kız dedi
hamilemiyi Benim de 12 haftalık baktı kemik yapısından dolayı kıza benziyor dedi 16 haftalık ta erkek dedi ama benim de pek içime sinmedi tek istediğim sağlıklı olsunda ama bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum
Emine2222 hamilemiyi allah günlüne göre versin canımm inş hayırlısı olsn benmde bı kızım var 3 yasına girvek bırde oglusum olcak 19 haftalıgm
neval270071 Karelinannesi biz görmemiştik canım 14.haftadayken yani hoca bakıyordu bize verdiği foto da sadece bebişin yüzü görünüyor bizim hoca güzel de çekmiyor ki burada annelere bakıyorum bildiğin bacak aralarının fotoları var ne güzel bizim hiç öyle foto yok 😞 olsa hemen anlarım
Emine2222 Mavistez bizdede öyle saten iki dokotr kesin konusdu tecrübeli doktorum tahminde asla bulunmaz neyse odur diyor kizimdsds dogru bildi ve arkadsslarimdsda