elisamoms_60 Kizlar bebegi hissettgmden beri hep sag tarafımda ya bildgnz.karnim yamuk.duruyor bebk hep sag tarafta batiyor sanki sürekli böyleydi neden hep sagda acaba
bussraozturk elisamoms_60 benim de hep sağımda canım hep sağımda hissediyorum aslında kafası yukarda ama yüzü ve ayakları sağa doğru olduğu için sürekli sağda hissediyorum hareketlerini. Dönmicek diye tedirginim inşallah bir an önce döner 😌
kckelf123 elisamoms_60 bende, bunu düşüyordum şuan neden hep sağda diye😅 erkek cocuk sağda oluyor diyolar ama. 25 teyim bende sanırım doğuma yakın döner bi kaç haftaya döner bence sizinki aslında boyle olması şuan için iyi değilmi Rahime şimdiden baskı yapmasıda iyi değil
Ebruskaa4331 Benimde tam tersi hep sol tarafta 29. Haftadayım cinsiyet kız. Sürekli sol tarafa baskı yapıp oraya geçiyor. Sebebini bende bilmiyorum
Merra @elisamoms_60 benim de hep sağda, doktora söyledim hep orada kıpırdıyor diye. Bacakları orada çünkü dedi. 28 haftalıkken gittim en son. Niye bilmiyorum ama sağ tarafı daha seviyor gibi bir de oynak bir şey böbreklerimden çıkacak gibi djdjejdj
elisamoms_60 Benimde kız 30 haftalgm ama cok canımı yakiyor bazen ya tas gibi oluyor hep sağda yasiyor
SedefPolat 34+5 ten bildiriyorum baş aşağı duruyor ama genelde toplanma, ayak hareketleri, sertleşme ve gerinme hareketlerini sağda daha çok hissediyorum ☺️ Sola yatış çok olunca bebeği sağ kulvarda daha çok yer buluyor demişti doktorum ❤️😂