Sadyamervedemir Kızlar 9 haftalık hamileyim yüzüm sivilceye meyilli şuan sivilce dolu sivilce olursa kız olur cinsiyet deniliyor bende bulantı kusma hiç yok sadece sivilce var sivilcesi olup tam tersini yaşayan var mı cinsiyet konusunda tahmin doğruluğu var mıdır ?
Mlkysf Sadyamervedemir 15.haftadayım yüzümde inanılmaz sivilceler çıkıp duruyor geçmeden yenisi çıkıyor ergenlikten beterim yani herkes fark ediyor yüzün niye böyle oldu diyolar çarşamba gidecegim bakalım doktora kiz mi acaba 😀
iremiko Sadyamervedemir Benimde hamilelikte çok çıktı bebişimin cinsiyeti erkek fakat bunun cinsiyetle alakası yok hormanal bağlantı kurmak gerek birde yağlı bir cilde sahipseniz daha çok çıkar çikolata vs tüketiyorsanız çok tüketmemeye çalışın 🤍 bebek gibi yüzüm vardı ama hamilelikte böyle şeyler olabiliyor doğumdan sonra geçiyor canınızı sıkmaya değmez 🤍🤍
Sadyamervedemir Basaktrk canım canın tatlı mı tuzlu mu çekti genellikle ben daha çok tuzlu istiyorum bu aralar 😀 erkek diye düşünüyorum hissediyorum da saçma sapan inançlar görünce bilemedim 😀
Sadyamervedemir Srfe_01 öyle söyleniyor yorumlarda gördüm kız annesi yüzü sivilcelenir erkek annesi yüzü parlak ve güzel olur diye ben de saçma buldum
Basaktrk Sadyamervedemir canım benim çok Mide bulantım olduğu için canım hiçbişey yemek istemiyor 😕 o konuda bişey diyemicem kaç haftalıksın ❤️
ozlemmerveeee19 Benim ergenlikte bile çıkmayan sivilcelerim hamileligimde resmen tarlaya döndü cinsiyetimiz kız
Ozlm0916 Sadyamervedemir bence alakası yok bunlar hurafe şeyler bendede mide bulantsi vs. Bse olmadi hic sivilcemde var gebeligimin basindan beri erkek 🥰
Yagmrr11 Sadyamervedemir benimde ne bulantım ne kusmam vardı sivilcelenmiştim baya bende cinsiyetimiz erkek