Serapmehmet_19 Azaldı hareketleri oda sıkıştı belli yani bakalım neler olucak sürekli çağırıyorum belki anlar gelir die ama yok yani 38+6 olduk hala tık yok zorunlu sezeryana alcaklar beni die korkuyorum açıkçası kesilmek istemiyorum alttan kesilmekle karından kesilmek bir değil ben gördüğüm bi kesikle yüzleşemem ameliyat zaten olmak istemem :((. Duanıza ihtiyacım var 🙏🏻🙏🏻
Mrvsmt2502 Bide diolar bu dönemde çocuk mu yapılır die napalım yani bizi bu Hale sokanları değilde biz nie çocul yapıyoruz die sorguluyorlar zihniyetler onun yerine ülkeyi bu duruma sokanlara laf söyleseler keşke ama işte Cahillik bambaşka şey bizde biolojik saat var ama ekonominin biolojik saati yok anlamıolar
prensannesi1649 Kız evde can sıkıntısından temizlik yapıcam ben dedi şuan şoktayım bu anı kaçırmamam lazım 😂😂😂🙈🙈
Papatyaytt aminn aramızda 3 gün var ben her gece hadi doktora gidelim açılma olmuştur belki die die benim kocanın beynini yiyorum vallah gelsin ama ya çok uzun kaldı içerde sıkılmıolar mı doğunca nerden öğreniolar sıkılmayı ben onu anlamıyorum 🙈
Ayselkaracizmelli ya Allah var şimdi hiçte sevmem hurmayı yaa zorla yediriolar gibi yiyorum bide diolarki çekirdeğini cüzdana koyun bereket olurmuş dedikleri doğru denemiştim cüzdana koymuştum eskiden hep para aldım harcadığımdan çok 😂😂rahim açtığını bilmem ama para kazandırıp bereketlendirdiğine yemin edebilirm😂