Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 yaa hadi hayırlısı olsun inşallah canım, ben de sabah sancıyla uyandım düzensiz ama adet olucakmışım gibi giriyo kasıklarıma
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 aynı beniöde öyle düzensiz adet olacakmışım gibi her an kan akıverecek gibiakıntı gelince wc koşuyorum😂
merveyalcinkaya Mrvsmt2502 İnşallah ya ama çok iyi geldi şuan öyle çok süründüren cinsten bi ağrı yok doktor demişti o dayanılmaz ağrılar seni buraya getiricek demişti ben o ağrıları bekliom ama diom ki bi yandan yahu ya acı eşiğim yüksekse😂😂 kafamda deli sorular
Mrvsmt2502 Bgmk yatış vermedi canım bi sorun görmedi cumaya randevu verdi sancın sıklaşırsa gel diyor
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 ne zaman düzenli olur da doğururum diye beklemedeyim bakalım, her sancıda acaba doğum sancısı mı diye düşünüp duruyorum 🤭🤭
mavi18_ Haftada durduk yere sancılarım çıkmıştı serumlar falan durdular. Şuan 36 olduk ama artık gelse keşke diyorum. Dün geceden beri reglin ilk günü gibi alt karnımda ve kasıklarımda ağrım var. Bacaklarımın iç kısımlarına sanki beton bağlamışlar gibi yatakta bile döneniyorum. Sizce bunlar doğum sancısı olabilir mi ya
mavi18_ Mrvsmt2502 doğsalar bizde rahatlasak😂 benim minnak iki gündür neredeyse hareket etmiyor o yüzden endişeli bekliyorum biraz çünkü çok hareketli bir bebekti iki gün öncesine kadar
merveyalcinkaya Mrvsmt2502 bende bu tepkiyi senin mesajı okumadan söylemiştim aynı şeyleri söyler olduk Allahım nolcak bu halimiz yaaa doğursakta bu sayfa bizden kurtulsa doğuramayanlar postu açıcam bakalım kaç kişi toplaşcak
Mrvsmt2502 mavi18_ benimde bazen azalıyordu büyüme atağı deniyormuş ona 😃 ama takip et yinede 1 gün boyunca hissetmezsen git mutlaka
Mrvsmt2502 merveyalcinkaya Serapmehmet_19 Kızlar yatış vermedi cumaya kadar bekleyelim dedimsuyu falan yeterliymiş sancımda var ama 5 dk ya bi düşünce gelirsin diyor dışardan müdahale taraftarı değil
prensannesi1649 Serapmehmet_19 bende öyleyim her sancida acaba doğuruyor muyum diyorum eşim cantalara pusete koşuyor sonra biraz kalıp geçince duruyoruz
seym4 merveyalcinkaya açıcam inş bu hafta geliyo öyle bi post. Şimdi hastaneden çıkıcam 1-2 parmak rahim ağzı açılmış acilleşirsen gel dediler yoksa 8 inde randevu tarihimde gelicem
merveyalcinkaya Mrvsmt2502 en iyisi kuzum en doğalından gelsin bu doktorları seviyorum herşeyi doğal istiolar bakalım
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 en güzeli bence canım en azından kendi sancını evde çekersin sıklaşınca gidersin doğumun da kolay olur Allahın izniyle🤲🏻
Mrvsmt2502 merveyalcinkaya evet doktorumdan çok memnunum devlet ama özel gibi ilgileniyor açıklama yapıypr sağolsun 🥰
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 yinede sancın aniden başlarsa felan söyle canım merak ediyorum valla sağ salim doğursaydık bi, son günler ne zormuş geçmek bilmiyo😍😍😍