merveyalcinkaya Mrvsmt2502 Çareler tükenmez ama ben tükendim 🤕 çok yol yürüdüm şimdi eve gidip uzancam belki bi umut suyum falan gelir die ne zorladım kendimi yaa
prensannesi1649 merveyalcinkaya sıcak bı duş al sıcak suya otur bende kalkıp öyle yaoacam şimdi ins gelirler
Mrvsmt2502 merveyalcinkaya o kadar hareket ediyorız gelmiyor yatalım belki gelir burda okuyordum uyurken suyum geldi falan ben hep ayata gelir diye bekliyorum nedense 😃
merveyalcinkaya prensannesi1649 Denicem havada sıcak zaten nası bi nisan ayı Ağustos gibi sıcak vallah
Serapmehmet_19 prensannesi1649 anamm bu bebelerin götlerini ısırıcan valla hiç rekabet bile yok kız bunlarda, hiçbiri doğmuyo😅😅😅
Serapmehmet_19 merveyalcinkaya doğurdum desen ne var yanii, kim doğuracak diye bekleye bekleye çürüdük😅😅😅
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 kıyamam sana yaa, bu bebeler acaba annelerinin bu hallerini görmüyorlarmı kii🥺🥺bize acıyıp gelseler ❤️
Serapmehmet_19 Kızlar akıntım hala devam ediyo, sancılar da sabahtan beri böyle adet sancısı gibi hafif hafif giriyo dua edin de doğuriyim yaa, inşallah akşama doğururum🤲🏻❤️
Serapmehmet_19 prensannesi1649 sancılarım devam ediyor iftardan sonra gidicez acile kızlar dua edin🤲🏻❤️
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 inşallah canım kasıklarımda ağrılar devam ediyor iftardan sonra acile gidicez inşallah dua edin
prensannesi1649 Serapmehmet_19 nasıl bı sancı hafi hayırlısı heycanla bekliyoz belki sen dogurursun bizde devamını getiririz