Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 çok sağol canım benim inşallah, geçti şuan çok şükür kaşıntı yok, olursa akşam eşimle gideriz, inşallah olmaz da, onun yerine sancı tutsun da gidersem doğurayım bari🤭😅
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 ah inşallah 😂 Benim kasıklarıma ara ara kramp gibi bi şey giriyo bazen doğrulamıyorum iniallah doğumla alakalıdır ya 😃
merveyalcinkaya Serapmehmet_19 çok sevindim senin adına geçmiş ne güzel ben hala uyumadım sabahı ettim evi toparladım neler yaptım olmadı bebekte doğmuyo anlamadım neden
Serapmehmet_19 merveyalcinkaya herhalde artık son demleri annesi doğucak belkide o yüzden bu uykusuzlukların, en yakın zamanda doğurursun inşallah yaa
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 hadi inşallah canım benim, bu nasıl totem yaa okuyup üflediler mi bu posta naptılar, doğururamıyoruuuz😅😅
Mrvsmt2502 merveyalcinkaya ay bebiş mi geliyor yoksa 🥰 belli aralıkla mı geliyo ağrı devamlı mı benim o şekilde devamlı olan bi ağrım var plates topunda hareket edince rahatlıyorum ama
Ayselkaracizmelli merveyalcinkaya AA bende bunu bilmiyordum e bari bende bunu deniyeyim bu aralar ihtiyacım var 😁🤭
prensannesi1649 Mrvsmt2502 yürüyorum ama ne fayda merdiven de inip cikiyorum ben özele gidiyorum 3 muaynemde de baktı cuma yine muyanem var yine bakılacak
Serapmehmet_19 @Mrvsmt2502 @merveyalcinkaya @prensannesi1649 kızçelerim az önce iç çamaşırımda beyaz yoğun bi akıntı gördüm peçeteyle silince peçeteye de geldi neden acaba🤔
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 benim hep geliyor canım son zaman arttı bile hatta bi keresimde o kadar çoktu ki nişan sandım bazılarında kansızda gelebiliyormuş
prensannesi1649 Serapmehmet_19 amin ins bu gece çok umutluydum doğacak diye ama doğmadı bakalım bugün doğacak mi
Serapmehmet_19 prensannesi1649 inşallah o muhteşem gün bugündür bi umutla bekleyelim belki de gelirler, hadi hayırlısı 🤲🏻😍❤️
2anneoluyorum merveyalcinkaya aynı dert bende de var bir gün ondeyim senden aynı şeyleri yaşıyoruz ama gelen giden yok 😝😅
merveyalcinkaya prensannesi1649 Hayır burdayımm😂😂🙈🙈 Serapmehmet_19 doğmadı daha dışardayım azcık dolaşayım dedim sizde hemen doğurdu sandınız yahu keşke dopursam ama yok Serapmehmet_19 Amiiinnn inşallah herkes nasılsın die soruyo bende iyiyim yerine doğuramıuorum doğmuyo diorum😂 2anneoluyorum keşke yahuu