Hilalkhrmn417 Bgmk merveyalcinkaya Bende 39+4 olduk ama tik yok keyfi yerinde uyuyor hala adam 9 aydır içeride rahat geldi yatak 🤣 doktor gelmezse cuma gününe kadar görelim tekrardan dedi.. suni sancı verilmesini istemedim zamanımız varsa biraz daha bekleyelim dedim doktora 15 Nisan herhalde sezeryan olacağım.. bugün bir rahatsız edildi çatı muayenesiyle bakalım 3 gün kaldı..
Hilalkhrmn417 prensannesi1649 helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻ben yapamadım bu şekilde 1 hafta önce perde bile astım ( içimden gelmiyor ) dedi eşim.. bı daha yardım ister misin böyle diyen bı eşten..
prensannesi1649 Hilalkhrmn417 benim eşim perde asmama izin vermez zaten ama yardım etmek istemiyorsa hiç bı şekilde yardım istemem
Serapmehmet_19 prensannesi1649 Ay hadi inşallah canım benim hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun 🤲🏻❤️
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 amiiin canım amiiin. Şu mübarel günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin bir avazda inşallah 🥰
prensannesi1649 Mrvsmt2502 benim acilmam da vardı geçen hafta ama bebito gelmiyor hergun gelecek umudu ile bekliyoz bakalım
Mrvsmt2502 prensannesi1649 yürüyor musun bol bol merdiven inçık diyo bana doktor. Devlete gidiyorum açılma vs bakılmadı hiç ama 🥺
merveyalcinkaya Dodikinannesi1 Ben istanbuldayım :)) Serapmehmet_19 Az evvel sağ bacağım şişmişti kocaman oldu bileğim filan bende sol yanıma yatıp ayağımı yukarıda tutup bu koydum insin die birazcık sonra böyle yattım dizi izledim dedim canım tatlı istio ama meyve filan dedim kalkiim açık manav varsa alırız die dışarı çıktım duştan çıkmıştım sıcak su yedim yani sonra belimden kalçama giden acı başladı yürürken ben aşağıda bişiler oluyo die şuan önde de acılar var ama suyum gelmedi değişik bişiler oluyo hala belim ağrıo alt karnımda ve bu seferki sağlam öncekiler gibi değil noluyo bu doğum kasılması mı hala geçmedi sürekli var
Serapmehmet_19 merveyalcinkaya canım evin içinde yürü istersen takip et sıklaşırsa anlarsın zaten ay hadi inşallah doğum sancısıdır da🤲🏻❤️haberdar et bizi
merveyalcinkaya Kızlar bi önceki yorumda okudunuz sizce bu nedir pilates topuna oturdum şimdi alt karnımda hala ağrı var belimdeki ağrı da cabası ve karnım sanki yırtılıcak gibi bu ne anlama gelio benim acı eşiğim yüksektir ama bu ne bilim durmazsa doktora gitcem öncekiler gibi değil bu
Serapmehmet_19 merveyalcinkaya Rabbim kolaylaştır zorlaştırma hayırla tamamla inşallah 🤲🏻, dakika tut canım geçmezse gidersin
Mrvsmt2502 merveyalcinkaya ay bebiş mi geliyor yoksa 🥰 belli aralıkla mı geliyo ağrı devamlı mı benim o şekilde devamlı olan bi ağrım var plates topunda hareket edince rahatlıyorum ama
merveyalcinkaya Serapmehmet_19 beklemedeyim gelio ağrı gidio ama karnım sanki yırtılcak gibi uyluö geldi uyumam lazım eğer kasılma gelirse uyanırım ama uyku uyumam lazımm ilkkez böyle uyku heldi birden hayırlı geceler bişi olursa mutlaka yazıcam
merveyalcinkaya Serapmehmet_19 ağrıyla uyandım gene nolucak bilmiyorum korkuyorum midem yanmaya başladı
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 Aminn canım benimm hamilelerin duası kabul olurmuş hele ki birbirimiz için yaptığımız dualar daha hayırlı, ne güzel bi aydayız ve Evlatlarımızı böyle güzel bi ayda kucağımıza alıcaz inşallah, hepimiz bi avazda doğuralım canım benim, Aminn
prensannesi1649 Mrvsmt2502 yürüyorum ama ne fayda merdiven de inip cikiyorum ben özele gidiyorum 3 muaynemde de baktı cuma yine muyanem var yine bakılacak
merveyalcinkaya Serapmehmet_19 olmaz mo ya ama ellerim ve ağzım kuruyo sürekli geceleri bunlar olur da bu gece daha ağır snki Allahım yardım et