Guler123_ Kızlar ayıp olacak ama genital beyazlatma için ne yapabilirim fikriniz öneriniz var mı? Bide 29 haftalık hamileyim
Denizvegokyuzu Guler123_ hamilelikle birlikte göğüs ucuyla genital bölgenin kararması normalmiş daha sonrasında renkte açılma oluyormuş ☺️
Tgbpoyraz Guler123_ ilk hamileliğimde zenci gibi bişy olmuştu aşırı kararmıştı dopumdan sonra yavaş yavaş açıldı şuan ikinciye hamileyim az bi kararma var ilkindeki gibi olmadı çok dert etmeyin geçmezse çaresine bakarsınız
Guler123_ betulyc ben kendim rahatsız oluyorum bı de ergenlik döneminde kuaförde çalıştım agdaya da girdim genelde evli insanların hep genitaller kararmıştı tiksinirdim şimdi benimde öyle olunca kendimden tiksinmeye başladım ondan beyazlatmak istiyorum
Guler123_ Denizvegokyuzu ay açılsın kararmasın hiç pembe pembe kalsınlar yoksa valla kendimden tiksinirim
Biyo_logg Guler123_ hahahaha koptum ama haklısın kararınca insan iğreniyor çaresini bulursan paylaşırmısın bizde uygulayalm 😂🙏
Denizvegokyuzu Guler123_ ben sorduğumda öyle demişti hemşire. Doğumdan bı sure sonra düzelir inşallah bende merakla bekliyorum çünkü dendiği gibi olsun diye ☺️
azrahalime Denizvegokyuzu düzelmez inanmıyorum benim de düzelmedi üstüne daha büyüyor ayıptır söylemesi sezeryandan sonra falan daha çirkin oluyor ya 😂😭😭😭
dmlkrcck azrahalime düzelir düzelmezse kremler var onlardan kullanırsın araştır istersen expigment diye bi ilaç var ama gebelikte kullanılmaz
Guler123_ Biyo_logg tek çare lazer bı de 2. Doğumdan sonra daha da kararıyormuş lazerin beyazlatma özelliğide var iyi olur
Biyo_logg Guler123_ Guler123_ benim ikinci olacak doğumdan sonra geçmezse lazer yaptırırm heralde 😀 evde uygulanan bi yöntemi olsaydı keşke , epilasyon lazeri var bende philips ama o kararmaya etki etmiyor