Merak ettim cocuklariniza koydugunuz isimlerin bir hikayesi varmi? Nasil karar verdiniz, ailelere nasil söylediniz anlatin bakalim 😊
Bizde söyle oldu, benim esim asiri kararsiz bir insandir, kendileri ikizler burcu olurlar 🤣 onun kararsizligi yüzünden bende bir türlü karar veremedim. Baskalari gibi sevgiliyken falanda konusmadik hic, ben ilk evlendigimiz zamanlarda cok sorardim, kendiside tam bir mandira filozofu oldugu icin, daha ortada fol yok yumurta yok onumu düsünelim simdi derdi 🤦🏻♀️
Neyse ben 5 aylik hamileyken Koray ismine takmistim, tamam deseydi kesinlikle Koray koyardim ama esim istemedi. Öyle böyle derken aklimizda 2 isim ile doguma gittik, yüzünü görünce karar veririz artik dedik öylede oldu. Sonuc olarak biz Aras koyduk. Bir yandan cok hosuma giden bir isim diger yandan biraz kaba geliyor hala kulagima. Bu sabah aklima düstü Koray mi koysaydik acaba diye 🥲
Öyle yani, sizin hikayeniz ne? Ve koydugunuz ismi benim gibi sorguladinizmi, acaba bu degilde digeri mi olsaydi diye? 😂😂