Yaseminirmak Merhabalar, öncelikle 22. haftadan merhaba diyoruz🥰🥰 Sağ kalçamda 2 haftadır asla geçmeyen bir ağrı var yaşayan var mı hapşırırken bile canım yanıyor 🥹 ne önerirsiniz
meryem_krkmz Yaseminirmak cnm bende 30+6 dayım bendede oluyor ama ben yürüyünce iş falan yapınca yorulunca oluyor sizinkide yorgunluktan olabilir
YeninesilAnne Yaseminirmak aynı ağrı aynı haftalarda ben de de başlamıştı. Magnezyum eksikliğinden olduğunu söylemişti doktorum. Kullanmaya başladıktan sonra ağrılar yok denecek kadar azaldı. Sen de doktoruna danışıp hemen kullanmaya başla. Rabb’im şifa versin inşallah 🤲❣️
Yaseminirmak meryem_krkmz ben çalışıyorum her gün 8 saat işe gidiyorum ve ayaktayız hep o yüzden muhtemelen o zaman
Vldnshn1 meryem_krkmz 30 haftalık hamileyim ve sanırım oğlum sağ kaburgamı kıracak…İmdat! Sizde de böyle bir problem var mı?? Gülünce bile canım yanıyor neresini dayadıysa ki bence direkt altına girdi çekmiyor aşırı ağrıyo…
Vldnshn1 Yaseminirmak daha önceki haftalarda daha keskin bi ağrı vardı ve doktoruma söylediğimde kaburgana bir yerini yaslıyordur dışarıdan bastır biraz rahatsız olursa çeker demişti gerçekten işe yaramıştı ama dün akşamdan belli ne yaptıysam çekmedi vururkende kaburgama vuruyor ara ara nefesimi kesiyor
Ceylankosova Yaseminirmak benimsw 2 haftadir kasiklarim karnim sag atagimin ustune parmak ucumla bile bastikca agri oluyodu kalcamda doktora gittim her turlu test yapildi enfeksiyon falan mi var diye yok ultrasonlada bakildi ordada biseu yok sanirim bebekler buyudukce iyice geriliyoruz benm bide onceki sezaryen yerim geriliyo gogsumden asagisi kullanima kapali suan😂