Birumuttur Günü gelmeden hangi cinsiyet olduğunu öğrenmenin yolu var mı ☺️ Çin takvimi uygulayan var mı
PrensS_annesi Birumuttur oğlumda da tuttu kızımda da tuttu tesadüf müdür nedir bilmiyorum eğlencesine bakmıştım 😄
Birumuttur Kizilkafaa hamile kaldığınız ay diye soruyor ya . Son adet tarihi mi hamile kalınan ay oluyor . Yoksa yumurtlama gününün olduğu ay mı
Birumuttur Duyguuuu0 ben de erkek gösteriyor . Bilemedim kız hissediyorum aslında . Daha doğrusu öyle istiyorum ondan dan kız hissediyor olabilirim ☺️
Duyguuuu0 Birumuttur sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah canım bende kız istedim hep 😊 kaç haftalıksin
Birumuttur Duyguuuu0 5+1 ama doktor önden gidiyor dedi 5+6 gibi dedi dün . Bende çok kızım olsun istiyorum . Sağlıklı olması en büyük isteğim ama bi yanım hep kız ☺️ 4 erkeğin arasında tek kız olarak büyüdüm kızım olsun bana arkadaş olsun istiyorum
Eminecak Bende kız istiyordum. Hamile olduğumu öğrenince rüyamda oğlum olmuş onu yıkıyordum ve gercek gibi hissettim. Ondan sonra erkek dedim ve 12. Haftada erkek oldugunu öğrendik 🥰
Bebetoveannesi Birumuttur ilk bebeğimde erkek dedi kız oldu ikinci de de kız dedi oğlum olacak ben de hiç tutmadı Çin takvimi 😂