Ozlemsarap Selam kızlar 16+3deyiz 2 gun önce pıt pıt otururken bisiler hissettim onun heyecanıyla bi daha olur diye tetikteyim ama acaba gerçekten bebeğim miydi acaba 🙈👼 sizler ne zaman hissettiniz nasil anladınız 🙈
zynpdmrl Ozlemsarap tam 17. Haftada hissetmeye başladım minik dokunuşlarını gerçekten bebeğinizse arkası geliyor ve anlıyorsunuz
Ozlemsarap Eylulykdz çok zayif degilim normal ideal kilomda hamile kaldim daha kilo da almadım şükür tam işteyken hissettim bi anda net olmayınca emin olamadım bu dönem de seyrek mi hissediliyor peki ne kadar sıklıkla hissetmem lazım yada boyle bir mecburiyet var mi
Ozlemsarap Mesudesrds o kadar güzel geldi ki iş yoğunluğunun içinde 1 2 dakika onu düşünürek resmen nefes aldırdı bana 😍
Mesudesrds Ozlemsarap 2. Ye hamileyim 7 + 3 günlük dün uzanırken bi titreme oldu karnımda acaba bebek mi yoksa bağırsak mi diye düşündüm daha çok küçük hemen kıpırdamaz ki diye düşündüm 😝 bilemedim kararsız kaldım bagirsakta olabilir bilmirem 😁
mercimegin_annesiii Ozlemsarap 17 haftanın sonlarına doğru hissettim canım rahim bölgesinde damar atımı gibi sonra 3 gün hissetmedim sonra gene oldu acaba mı dedim ve oymuş şimdi hergün rahat bırakmıyor 😂
Ozlemsarap mercimegin_annesiii darısı başıma amin😅 kurban olurum onun kıpırdamalarina çok güzel bi his insan bi an once doğsun istiyor bi andan da bu zamanlari kesin çok ozlicem diyorum🤗🙈
Ozlemsarap Mesudesrds 2.lerde daha erken hissediliyormus belkide bebis o 7+3de kalbini duydugumuzda kaplumbaga gibi biseydi o kadar hissettirecek kadar kol bacak salliyor mu bilemem ama neden olmasin🙈🙈
Eminecak Haftaya girdiğimde tamamen hissetmeye başladım. 27. Haftamdayim karnimdan çıkacak gibi hissediyorum bazen 😂
Ozlemsarap Eminecak her evresi cok guzeldir eminim suan cok hevesli ve heyecanliyim bi an once daha cok hissediyim istiyorum onu🙈🙈
minikkusummm Ozlemsarap 17+2 de hissetmistim bende pit pit pit sekilde üc defa arka arkaya, icim bir hos olmustu 🥰
Ozlemsarap minikkusummm cok güzel dimi sonradan cok kuvvetlenip uyutmuyorlarmis ama suan ki hali cok guzel 😍
moom222 Ozlemsarap 18 19 haftalarda birer kere hissettim gayet sağlamdı 20+3 olduk bugün doktordan geldik dedim hissetmiyorum dedi nasıl hissetmyorsun bu çocuk çok hareketli ben şok 😅
mercimegin_annesiii Ozlemsarap durabildiği kadar dursun doğunca bu kadar rahat olamıycam 😂 içimde kıpırdanması güzel
Ozlemsarap mercimegin_annesiii güldürdün 😅😅 her evreleri güzel 4 ay kusarak geçti ama o bile cok özeldi dogumdan sonra arka fon uykusuz her geceee💃💃