1anne2bebek merhaba kayseri de ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar nerde hangi doktora yaptırdınız. Ne kadar ücret ödediniz memnun kaldınız mı
Yasemintolga58 1anne2bebek ben magnet gökalp beye gidiyorum diğer hafta gircem inşallah ayrintiliya fiyatını sordum 70 dedi ama fiyatta düzenleme yapilacakmis
Aslhan-kya 1anne2bebek Belediye iş hanında yaptırdım Selim Doğanay 150₺ ücreti var bir , bir buçuk saat bakıyor
Abzeh89 Ayrıntılı ultrason magnette 250 tl dedi bana benim doktorum Adem bey, bende bubay sonunda gireceğim inşallah,
1anne2bebek Perinatoloji uzmanı mi radyoloji uzmanımı acaba yapacak doktorunuz. Bazı hastanelerde sanırım radyoloji uzmanları bakıyormuş
Ballicut @1anne2bebek Mehmet Tuncay özgün var Kartal iş merkezinde doçent 300 TL’ye bakıyor bide Prof Dr. Mustafa başbuğ var oda 400 e bakıyor . Bende Tuncay beye gitmiştim bi saat inceledi memnun kaldım doktorum önermişti .
nurucararslan Yasemintolga58 sekreteriyle görüştüm kendi hastası olmayan diye 250 demişti . Yukarda yanlış yazmışım 300₺ diye