Sibelblby canım ben henüz değiştirmedim, ama düşünüyorum. her iki doktorda da takipliyim ama şöyle birşey oldu devlet hastanesi benim tüm ön yargılarımı kırdı bugün devlet Hastanesi’nde geçen ay göründüğüm doktorda randevu olmadığı için başka bı Dr a randevu verdiler ( şeker yüklemesi yaptiracaktim çünkü) ve doktor beni asiriiiii derecede şaşırttı yani o kadar ilgili bi beyefendiydi ki anlatamam oturarak gözümün içine bakarak sıkıntılarımı tek tek dinledi rutin tahlil istedi şeker yüklemesi vs yaptık yüksek çıktı ve onun hakkında bilgi verdi p.tesi yine gelmemi istedi yapacağı 100 Gr lık glikoz hakkında bilgi verdi, yani muane için 10 dk kaldım odasında sonuç çıktıktan sonra gösterdim onun içinde 10 dk kaldım odasında ve hep ilaçlar hakkında bilgi verdi… Benim en başından özelde gittiğim doktorda iyi ama şöyle bi sey içeride 5 dk sadcee 1.5 saat bekliyordum kapısında genellikle ameliyatta olduğu için daha fazlada bekliyordum ve gittiğim zaman ayakta durarak acelesi varmış gibi koştura koştura bilgi vermesi hiç hoşuma gitmiyordu yinede sesimi cikarmamiştim şuan çok kararsızım ama büyük ihtimalle bugün göründüğüm devlet Hastanesi’nde ki op. doktora devam edeceğim..
Bence insan değiştirmeli 🤲🏻 Kesinlikle değiştirmeli 🙏
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah 💓