Slhnm Kizlar bugün çatlatma iğnesi yapalı 14 gün olmuş. Yanlış hespalamisim. Az önce kanamam oldu. Bu adet kanaması değil mi? Tam iğne yaptığım saatte oldu .Normalde adetim çok düzensizdir. Bu ay da olmadı 🥺
Aysel999 motherofcats merhaba ben catlatma yapdim 14 gun dun oldu bu gun 15 ci gun batdanda 6 gun gecdi henuz adet olmadim sizce hamile ola bilirmiyim?
motherofcats Aysel999 test yapın varsa çıkar zaten. yoksa kist olmuş olabilir. ya da 17 18 günde olabilirsiniz.
3bebeli1kedili Aysel999 ben ayın 5 inde çatlatma iğnesi oldum ayın 16sında silik çizgi çıktı 21inde kan verdim 780 değer gördük 18-19-20 adet günüm olması gerekiyor 2-3 gün önce öğrenmiş oldum incecik çizgiyle isterseniz iki gün sonra tekrar kaset test yapın inşallah güzel haberlerle ❤️
mrvsrcn Aysel999 korkmayın varsa bebeğiniz icin daha dikkatli olursunuz yoksa da tedavinize devam edersiniz. Bizler elimizden geleni yapıyoruz tedavisi takviyesi herseye uyuyoruz gerisi taktiri ilahi. Rabbim ne zaman yazdı bilemeyiz. Ferah tut içini insallah vardır
Aysel999 3bebeli1kedili boyle ckdi silik fotorofda tam gorunmuyo bilemedimki gec dollenme ola bilirmi deye dusundum
Aysel999 3bebeli1kedili inwallah canim twkler salikla dogurun inwallah neler his ediyorduz? Ben goguslerim wiw surekli qaz oluyor partliycakmiw kimi his ediyorum
3bebeli1kedili Aysel999 fotoğraf eklemeyi çözebilsem ah Testi gösterirdim size nasıl çıktığını da. Nacizane tavsiyem bir iki gün daha bekleyip tekrardan test yapmanız inşallah bebişin vardır canım benim 🤲🏻
3bebeli1kedili Aysel999 göğüslerimde aşırı hassasiyet var onun dışında pek bir fark göremiyorum ara ara kasıklarımda batma ağrı hissettim daha 6 haftalık bizim minnoşlar bu hafta ancak keseleri gidebildik