ozgesrht Ozlemdrn yarım çay bardağı kadar süt ılıtıp iç o kadar iyi geliyor ki🙏🏻 Özellikle laktozsuz süt ile deneyin daha iyi geliyor
Gamzelikivanc Benimde öyle idi , gece uykudan uyandırıyordu, gaviscon ile günü geçiriyordum adeta , şimdi doktorum; yatmadan önce pulset verdi hiç midem yanmıyor , doktorunuza danışın sakıncası yoksa sizde deneyin derim
Ecrin5 Ozlemdrn helva ye canım bana sağlık ocağındaki hemşire söyledi bende işe yaradi bide bebeğe kilo aldiriyormuş
Belacivciv Ozlemdrn Yarım bardak soğuk süt veya dokunmuyorsa soğuk salatalık bana çok iyi geliyordu, deneyin isterseniz
meryem_krkmz Ozlemdrn benimde aynı şikayetim vardı doktorum şurup yazdı kullandım bi ara faydasını gördüm ama dindiriyordu yani
Dilayyyyy Ozlemdrn yediklerine dikkat et illaki tetikleyen bisey vardir bende migde yanmasi cekiyorum yediklerime dikkar ettim acaba ne yapiyor diye simit puaca tarzi seyler hemen migde yanmasi yapiyor artk yemiyorum onlari
Annecik02 Ozlemdrn naneli sakızz ❤️ dene bak hemen kesiyo benim miğde yanmami 2 haftadır aglicak durumlara geliyodum babam sakız almış bana sen bilmezsin ama sakız mideyi rahatlatır diyo 🥰🥰 canım babam 🥰😍 bide yanında gaviscon şurup sıkıştırdı çantama bunu da bı dene ne olur ne olmaz belki iyi gelir diyo🥰😍 ahh babalar kızları kaç yaşına gelirse gelsin hep ilgili sevgi dolu pamuk dedemiz 🥰😍❤️
Ozlemdrn Annecik02 Bende gavisgon kullanıyorum ama bana mısın demiyor sütü denedim iyi geldi ya düşünür babalar💗❤
Nnese Ozlemdrn sade maden suyu soguk süt ve yudum yudum yandikca su icebilirsiniz ben öyle idare ediyorum 😊
Annecik02 Ozlemdrn beni az da olsa rahatlatıyor valla kuzum ama naneli sakızı bı dene gerçekten hemen geçiriyor benim mide yanmami. Boğazıma kadar yanıyordum bıkmıştım artık.