Dlanoglr Tugceuy ben hiç anlamam inanın ikinci gebeliğim ve şimdi kendi ultrasonumuza bakıyorum 12 haftalık ama hiç anlamıyorum ama buna bakınca hemen erkek dedim yahu 😂😂😂
Tugceuy Cicekarslan inanılmaz kız hissediyordum doktorum da emin değil ama erkek dedi hala bir umudum vaar😂
Suzanne Tugceuy bana da erkek diyorlardı hep bende ısrarla kız desinler istiyordum ama şimdi çok mutluyum doktor erkek dediiği an hep erkek istemişim gibi geldi ☺️☺️
_ozlmm Bende çok merak ediyorum ama 10 haftalık olduğu için pek cinsiyet tahmini tutacağını sanmıyorum yavrum belli değil 😂😂
Dlanoglr Tugceuy vallahi şaka maka hiç anlamam hatta cinsiyet yorumlarına öğrenebilmek için bakıyorum 😂 belki kendimize de yprum yapabilirim diye ama hiç Anlamam görür görmez oğlan bu dedim sizinkine 😂
Tugceuy Suzanne banada hep kız dediler rüyamda gördüm vs şimdş doktorum erkek diyince çok ama çok şaşırdım bi oğlum var 2. Gebeliğim busa erkek sanırım :)
bebek- Tugceuy erkege benziyor canım benimde içime kız dogmuştu baya ama doktor oglun olacak demişti:)