Bimucizeee Kizim kus kafesinin ustune takildi dustu yuzu morardi cizildi iz kalmamasi icin hangi krem kullanmaliyim?yardimci olun lutfen
Fatmaugurdoku Bimucizeee kantaron yağı iyi gelir canım iz kalmasını engelliyor her saat sür yumusasin geçer inşallah iz kalmaz
powermom06 Bimucizeee madecassol ile pisik.kremini karistirip geceleri sur o uyurken yuzune 1 hafta yap.biseyi kalmaz allahin izniyle
seon90 Bimucizeee oğlumu 4 aylıkken iki yanaklarınıda kedimiz tırmaladı baya derin tırmalAdı ama hiç iz kalmadj doktorumu fito krem vermişti.en güzeli fito çünkü ben iş kazası geçirmiştim derin yanıklarım vardı fito çok iyi geldi.hücre yenileyici kuzum
Bimucizeee Dlanoglr @powermom06 esim eczaneye goturdu kizimi birsey olmaz gecer demis kadin krem olmaz demjs sizce kalirmi endiseleniyorm?
Dlanoglr Bimucizeee çizik derin değilse kesinlikle kalmaz canım morluk zaten geçiyor ama çizik derin olsa söylerdi herhalde eczacı
Dlanoglr Bimucizeee canım morarma geçer korkma bu arada sağlıkçıyım derin değilse gerçekten korkma 😌 Ama istersen yine kullanabilirsin medicassolu benim de kızım 3 yaşında biz de yaralarında kullanıyoruz
Bimucizeee Dlanoglr cok tesekur ederim ptsiye kadar beklicem gecmezse alip.kullancam icimi rahatlattn 💐