ArthurGeliyor Bebişleri ve çocukları daha iyi anlamak, kriz anlarını doğru yönetmek ve her şeyden önemlisi daha iyi birer anne baba olmak için tavsiye edeceğiniz kitaplar, belgeseller, makaleler ve diğer kaynaklar nelerdir anneler 💐
Nskyhn ArthurGeliyor bir öğretmen olarak hemennn tavsiye ediyorum böyle ebeveyn görmek beni çok mutlu ediyooor ♥️ Çocuğa sınır koyma , geliştiren anne baba , beni ödülle cezalandırılma. Gözümün önünde olanlar bunlar geri kalanı annemin evinde 🙏
Nskyhn Birde tuvalet iletişimi var yakında onu alacağım. Tuvalet eğitimini çok erken vermeyi düşünüyorum bu yüzden o kitap çok faydalı kim okuyorsa çocuğa hemen eğitim veriyor çok merak ediyorum doğrusu
ArthurGeliyor Nskyhn Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Mutlaka okuyacağım 🌼 ben de waldorf eğitimini anlatan kitapları tavsiye edebilirim, waldorf yöntemiyle harika bebek nasıl yetiştirilir ve çocuğumu büyütüyorum türkçeye çevrilmiş kitaplar arasında. Bunun dışında The Begining of Life belgeseli ilk yılları anlatan bir çok doktor ve araştırmacı röportajlarının olduğu harika bir yapım. Netflixte Bebekler belgeseli çok aydınlatıcı bir belgesel. Hamileler için de Life Before Birth belgeselini tavsiye edebilirim 🌼🌼