Leman- İdrarda yolunda enfeksiyon olması bebeğe zarar verir mi bir de niye oluyor bu enfeksiyonlar bilen var mı yani sebepleri nelerdir ☹️
Leylasiva21 Leman- 32+4 haftalik hamileyim ilk günden beri enfeksiyon var bol su icmeme ragmen. Evet çok ilerlerse böbrekte sıkıntı yapiyor bende sürekli ilaç kullanıyorum
Baldandamla Leman- Gebelikte daha çok müsait bu duruma ilk gebeligimde sonuna kadar yaşadım bundada oluyor ne kadar ilaç kullanırsam da sürekli tekrarlıyor
portakalsekeri Leman- kuru dut kürü öneriyorlar bende yarın onu denemeye başlayacağım hem doğal sürekli antibiyotik kullanmak istemiyorum çoğu kişide işe yaramış kandaki enfeksiyonu vs temizlendiği söyleniyor
Leman- Bana da fitil ve toz ilaç verdi doktor ama burda hep okuyordum ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar devam ediyormuş diye ondan korkuyorum
MomM13 Malesef normaldede vardi hamilelikte dahada sık olmaya basladı ve dogumdan sonrada dikislerim o yuzden tutmadi cok dikkat et ayaklardan usutuyo olabilirsin . bolca ev yogurdu yiyip. kefir icmen gerekiyor gunde 2 litre suyuda unutmamak gerek.