SaniyeBektaYazc Arkadaşlar bebeğim 27+5 bebeğim doktor değiştirdim bugün bana 28+5 dedi bir hafta önden geliyor dedi yaşayan var mı daha mı erken doğururum yani bir hafta
Deletedmom434 SaniyeBektaYazc benimde bebeğim 4-5 gün önden gidiyor fakat doğum tarihi için doktorum son adet tarihine göre dedi
DahIia SaniyeBektaYazc benimkisi 3 hafta önden gidiyordu 29 haftalıkken kontrole gittiğimde. Şuan 32 haftalığım Cumartesi kontrolüm var . Diyet yapıyorum şekerim sınırda çıktı bakalım şuan bebeğin kilosu nasıl çok merak ediyorum
Cicianne SaniyeBektaYazc benim bebeğimde 1 hafta önde sezeryan olacağım doktor gelişimi önde o yüzden erken almamızda bi sakınca yok dedi 37.haftada sezeryan olacağım.
Ginkgo Bazen oluyor. Bizimde 26 civarinda 1 hafta ondeydi sonra haftasına döndü. Bide doktorun ölçümüne gore ortalama bu sonuclar zaten. Biraz az yada fazla işaretlese ekrandan deger farkli cikiyor. Cok takilmayin bence
SaniyeBektaYazc DahIia şekerimi ölçtürmedim bana da şekerini ölçtür tekrar bakalım dedi şeker yüksek çıkıncada olabiliyo mu acaba
DahIia SaniyeBektaYazc gebelik şekeri bebeği iri yapabiliyormuş. Ama bebeğim iri olmasının tek sebebi değil genetik faktörler de etkili. Anne baba da iri yapılıysa veya iri doğduysa vb. Şeyler
Aysegul30 Benimde 1 hafta 1 gün önde sekerim yok ben sordum canim doktor biz onde yada kilosuna göre yapmiyoruz dogumu ciger gelisimine bagli dedi