Rukiye_korkmaz Kızlar göğüslerim şişti bir de sertlik var ağrıyor annem canın bişey çekmiş onu düşün bul yemeden geçmez dedi ama benim canım bişey çekmedi çektiyse bile bilmiyorum nasıl yapıcam başına gelen oldu mu ?
tugbadugan0000 Rukiye_korkmaz canının çekmesiyle ne alakası var yok öyle birşey, fazla süt birikmiş sağ memeni boşalt ağrın geçer
Sinem5895 Rukiye_korkmaz annenizin dedigi doğru benimde başıma geldi sagmama rağmen geçmedi TV de felan gordugunuz bir şey olabilir
Luliko Rukiye_korkmaz ay nolur inanmayın böyle şeylere🙈mastit olma yolundasınız. Benim de şiş ve her gün hem emziriyorum hem de sağıyorum. Hemen geçmiyor maalesef. Sabredin. Bol bol emzirin o göğüsten. Ayrıca sıcak duşta göğüslere masaj da yapın diyorlar o da rahatlatır. Geçmiş olsun
EsengulC Rukiye_korkmaz canım onla alakası var mı blemem ama bende öleym şuan 5 günlük kızım var emnce geçiyor bazen çok uyuyor emmediği.için birikiyor süt o da sertlik şşlik yapıyor zaten göğüsler hemen terbiye olmuyor bi iki ay geçmesi lazım emzirince geçmiyosa sertliği sıcak duşa gir biraz ov duşta iyi gelir fön makinesi de tutabilirsin biraz sıcak iyi geliyor
MomM13 Alakasi oldugunu dusunmuyirum yediklerinden kaynakli sut olmustur canim gogsunu tamamen sagmalisin yoksa yine ayni sekili alacaktir malesef yapmazsan mastit bile olabilirsin o daha kotu.
Sevoz Yengem de muz görmüş sonra yerim diye bırakmış unutmuş. Göğsü şişti ne yaptıysa inmedi. Sonra annem de böyle söyledi canın bişey çekmiş diye. Muzu hatırladı yedi geçti hemen. Böyle oluyor emziren annelerde
Sutlac09 Rukiye_korkmaz memeni sağ boşalt bol bıl emzir. Bide duşa gir masaj yap. Aklıma gelen bunlar. Geçmiş olsun. 💐
Prenseslerimm_3 Rukiye_korkmaz aynı şeyi yaşıyorum 14 günlük anneyim şişiyor göğsüm elime nohut nohut geliyor ben çareyi sıcak su torbası koymakla buldum göğsüme sıcak su torbası koyuyorum sonra elimle masaj yapıyorum bebeğim de emince üstüne geçiyor ama belli süre sonra yine oluyor sık tekrarlıyor galiba süt kanallarımda sıkıntı var
selenaras Prenseslerimm_3 sıcak su sütü peynirleştirir içerde tıkanır akışı zor olur bunun yerine ılık duş ve masaj yaparak sür düğümlerini açabilirsiniz
Nurcanatmaca Rukiye_korkmaz benimde öyleydi. Doğumdan 3 gün sonra. Ama pompayla sağdım. Bebek tam çekemiyordu. Düzeldi. Tamamen pompalayıp boşaltmanız lazım. Geçmiyosa süt birikmiştir sertleşmiştir.
Birminiktirtil Rukiye_korkmaz muhtemelen mastit olmussun bende oldum sıtma yada atesle basladi benim.. dusta masaj yapıp yumusak bi tarakla taradim sicak su tuttum sonra sağıp buz gezdirdim hic bisey kalmadi