Deva22 Ben pek normal doğum taraftarı değilim bugün doktorumla görüştük 39a kadar bekleyelim dedi gelmezse 39 alcak nasipse. Sizler kaçıncı haftaya gün aldınız
Alerdinc Kbrayankkk suyun gelmesi nasıl oluyor çok mu akıyor ve ağrı oluyor mu? Hemen mi hastaneye gitmemiz gerekiyor acaba yoksa duşa falan girebilir miyiz gitmeden? 🙏🏻
Psikomer Psikomer evet çok güzel ama son 4 gündür inanılmaz çatladı karnım😔 ondan önce hiç bir şey yoktu artık o kadar büyüdüler ki çok zorlanıyoruz 😊🤭
Kbrayankkk Alerdinc ağrı var yani akıntı gibi durduramadm ben sonradan bitti ağrı cokdu dogurucam yani ondan çok du ben biraz bekledim yani acilma olsun diye açılma vardi gine sezeryan oldum istegimle
Kbrayankkk Alerdinc valla sancılarım çok du normal olarak doğum yapıyorsun sancı illaki olacak sezeryandan çıkışta biraz kötüydü ama 1 haftaya ayağa kalktim ben
Mrymali Ben halen ne zaman doğuracağı mi bilmiyorumSuan 34. Haftaligim sezeryan olucam kesin olarak nezaman sezeryana alırlar bebeğin gelişimi 1 haftalik önde suan icin