kuzeyyyyyy Kızlar merak ettiğim bir konu hakkında yardımınızı rica ediyorum . Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi hastanesine kontrole giden orda doğum yapıcak olan var mı ??☺️☺️
Fatmanur40 kuzeyyyyyy ben emine dilşad hocaya muayene gidiyorum Allah izin verirse Temmuz da doğumum olacak 🐣
kuzeyyyyyy Fatmanur40 bende emine hocaya gidiyordum gecen aradım hastaneyi doktor şehir dışına çıkmış ve 6 ay sonra gelicek ve benimde doğumum temmuzda tesadüfe bak sanırım senin doktordan haberin yok gittiğinden bende şans eseri öğrendim hiç bir bilgilendirme olmamıştı 😞
kuzeyyyyyy Fatmanur40 ve simdi hangi doktora geçeceğimi düşünüyorum haftaya kontrole gidicem Kübra bağcı hocayı düşünüyorum siz durumdan yeni haberdar oldunuz siz ne yapıcaksınız ortada kaldık cünkü böyle denk gelmemizede çok sevindim açıkçası
Fatmanur40 kuzeyyyyyy aaa öyle mi hiç haberim yok şok oldum ben en son 19 haftalikken muayene olmustum.Hatta önümüz hafta içi randevu almayı düşünüyordum.Neden hiç bi bilgi verilmedi. Ne yapicam kime gidicem şimdi ya çok morelim bozuldu
kuzeyyyyyy Fatmanur40 bende muane oluşturmak icin aradığımda öğrenmiştim. Siz hastaneden doğum icin fiyat sormuşmuydunuz ne kadardı ben soramadan doktor gitti ve habersiz şekilde çok morel bozucu