reyyan3035 Adet tarihime göre 6 haftalık olması gereken bebeğim 4 haftalık gözüküyor dedi doktor. Böyle bi durum yaşayan var mı çok endişe ediyorum keseyi gördü ama çok küçük 2 milim takip etmemiz gerekiyo her hafta gel dedi doktorum benzer durum yaşayan yazabilir mi
betulolcay reyyan3035 evet benimde 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalıktı. Keseyi görmüştü ama bebeği görememişti en başta. Daha sonra adet düzenlemesi felan yaptı şuan 20 haftalık olduk bile 😍😍
Htc26 reyyan3035 benimde 9 haftalık ama usg de 6 haftalık gözüktü ama bana kalp atışı duyulmadı kürtaj dedi ben 1 hafta daha bekleyeceğim
58ee reyyan3035 2 haftya kadar bazı durumlarda normal karşılanıyor özellikle adet duzensizliginiz varsa
1603m reyyan3035 aynı durum bendede olmuştu ama sonradan haftasını tamamladı 1 hafta geriden geliyorduk sonra tek tek düştü şuan 28+5 olduk çok şükür doktorumda endişe edilicek bir durum yok demişti
reyyan3035 betulolcay maşallah ne güzel darısı başıma doktor sanki ilk defa görüyomuş gibi tepki verdi çok endişelendim. Adet düzensizliğiniz var mı peki normalde
teachering06 Pcosluyum. Baştan beri 2 gün geriden geliyordu. Mesela 6+3te gittim, 6+1 çıktı. 7+3te gittim 7+1 çıktı. Fakat 8+3 te gittiğimde 8+1 beklerken 7+6 çıktı. Doktor biraz geriden geliyor haftaya bakalım tekrar dedi. Böyle birşey yaşayan var mı?
Nesrinimsi reyyan3035 bende aynı senin gibi başlamıştım. 2 hafta geriden geliyordu şuan 3 hafta önden gidiyoruz. Zamanla düzeliyor yani merak etme ☺️