busraadingra oglumda tam 1 gun kala dogum sancim baslamis 40.haftamda yani 0 da dogurmustum zamanla tam tamınaydı… Su an 38hafta 1günlük gebeyim dogum 13 gun var bakalim ne zaman dogurcam
Tahmini güne Kaç gün kala doğurdunuz?
busraadingra ben ilk doğumumda 8 gün kala doğurmuştum😅😅
Birgul çok şükür erken farkedilmiş Allah kimsenin başına vermesin Çok kötü sonuçlar olabiliyor.
esraserdar34 evet çok şükür
SC290606 amin sağolasın canım cümlemizi inşallah🤲🏻🤲🏻
busraadingra ilk bebegimi 35-5 de 30 gün kala suyum geldi sezaryen dogum ile dogurdum suan 35 haftalıgım bakalım bu ne zaman gelecek 38 kadar gelmezse zaten sezaryen olacagım 😊
Askiletotomsu inşallah canım
Nznuuz yok canım aşağıda baskım çok oluyordu bel ağrılarım çok olmuştu onun dışında bir şey olmadı zaten minik bir bebekti bizimki 🥰🤣
Teadora 41hafta uzun geliyor Genelde ama beklemeniz iyi olmuş. Bebekler gelecekleri haftayı günü bilirler , birbirinne yakın günler oldu . İlk doğum 38+4, ikinci 38+2, tabi 39 haftayı da tamamlar diye de aklımda geçiyordu, ama 38 haftayı tamamladık geleceği hissediyordum. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebesinizi kucağıniza alırsıniz 🤰🤲💐
Son 10 gün kaldı artık gelse de kucağına alsam bakalım ne zaman gelecek
153
busraadingra 21 gün kala
busraadingra tam gününde doğum yaptım 40+0 haftalık 39+6 nin gecesi 00:35
2ay önce🤭😂
Büyük kizimida 32gun öncesi
Son 12 gün kaldı Ama gelen yok 😂
Oğlumu 40 gün önce , kızımı 30 gün önce şimdi 3.gebelik inşallah pramature olmaz bu bebeğim doğumdan hemen sonra yanıma gelsin istiyorum inşallah olur