• Doğum
  • Tahmini güne Kaç gün kala doğurdunuz?

busraadingra oglumda tam 1 gun kala dogum sancim baslamis 40.haftamda yani 0 da dogurmustum zamanla tam tamınaydı… Su an 38hafta 1günlük gebeyim dogum 13 gun var bakalim ne zaman dogurcam

Birgul çok şükür erken farkedilmiş Allah kimsenin başına vermesin Çok kötü sonuçlar olabiliyor.

SC290606 amin sağolasın canım cümlemizi inşallah🤲🏻🤲🏻

Ayse_35 valla doktorun da tahmın ettıgı gundeyım yarın dogurmam lazım ama gelen gıden bırsey yok 😂😂😂 bende olan cıkmıyor 😂😂 2. Gebelıgım ılk gebelıkte de 41 te sancım gelmıstı oyle dogum olmustu bakalım beklıoruz sabırszlıkla

busraadingra ilk bebegimi 35-5 de 30 gün kala suyum geldi sezaryen dogum ile dogurdum suan 35 haftalıgım bakalım bu ne zaman gelecek 38 kadar gelmezse zaten sezaryen olacagım 😊

Nznuuz yok canım aşağıda baskım çok oluyordu bel ağrılarım çok olmuştu onun dışında bir şey olmadı zaten minik bir bebekti bizimki 🥰🤣

Teadora 41hafta uzun geliyor Genelde ama beklemeniz iyi olmuş. Bebekler gelecekleri haftayı günü bilirler , birbirinne yakın günler oldu . İlk doğum 38+4, ikinci 38+2, tabi 39 haftayı da tamamlar diye de aklımda geçiyordu, ama 38 haftayı tamamladık geleceği hissediyordum. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebesinizi kucağıniza alırsıniz 🤰🤲💐

Son 10 gün kaldı artık gelse de kucağına alsam bakalım ne zaman gelecek

busraadingra tam gününde doğum yaptım 40+0 haftalık 39+6 nin gecesi 00:35

Son 12 gün kaldı Ama gelen yok 😂

Oğlumu 40 gün önce , kızımı 30 gün önce şimdi 3.gebelik inşallah pramature olmaz bu bebeğim doğumdan hemen sonra yanıma gelsin istiyorum inşallah olur