Cansusahin05 Bayanlar sahurda neler hazirliycaksiniz ben düşünüyorum hala ama bulamadım sizlere sormak istedim 😊
Deletedmom7373700 Cansusahin05 ben zaten tutmayacağım oruç. Eşim içinde domates, salatalık, zeytin, haşlanmış yumurta çay yaparım. Yanına da tahin ve pekmez. Buzlukta da poğaça var bir tane ondan çıkarırım. Bu sene sadece bunları yiyecekmiş gece öyle istedi 😂
Aynur47 Cansusahin05 ben 40+2 tutamam istesemde ama esim için mecbur kalkicam gerçi hic uyumuorumki kalkayım ona da iki yumurta haslarim peynir domates koyarım tamam
Taze_gebe Cansusahin05 mutlaka yumurta haşlarım psikolojik olarak tok tutuyor🤓 Yanına da kahvaltı tarzı
elmaliiturtaa Bende tutmayacağım eşimde kahvaltılık gibi istedi bi yumurta yaparım kahvaltılık çıkarırım Allah çok versin yeter bence😂
Ozlemdrn Tutamayacak hamisler sızım durumlar ne ben sabah bulantısından korkuyorum ilaca rağmen bulaniyo 3 ay bitti bilmiyorum bi fikir verebilir misiniz🌸💗
Deletedmom_110 Ben tutmuyorum eşim için kahvaltılık bişeyler hazırlarım menemen veya yumurta haşlaması yaparım tamam😇
BusraKayalar Cansusahin05 Gözleme yapmayı düşünüyorum biz çok severiz sahurda yanına domates salatalık peynir zeytin çay 😚
Yigitinannesi_ Cansusahin05 tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost ve haşlanmış yumurta yicem ben cnm 2 tanede ceviz akşam sut icicm 20 haftalık hamileyim denicez bklm oruç tutmayı yarin 😂
Cansusahin05 Hilosko Tut yada tutma diyemeyiz ama ben 17 haftalık hamileyim ve ilaç kullanıyorum tansiyonum düşüyor normalde de o yüzden tutamam çocuğumu riske atamam 😊