Duhagf Arkadaşlar merhaba adetim normalde çok düzenlidir 4 gün geciktim erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün tahlil verdim beta hcg 0,100 çıktı sizce ne yapmalıyım gebelik varmı doktor bekle dedi anlamadım
Deletedmom_29 Duhagf Benimde 6 gün gecikti dün kan testi verdim 2.2 çıktı bekleyeceğim belki geç döllenme diye diye
CanselY Duhagf Ben adetimden 3 gun once gebelik testi yaptim silik cizgi belirdi. Ertesi gun kan verdim hcg degerim 111 cikti. Doktorum 2 gunde bi kan alip hcg degerlerine bakalim ona gore kese icin hastaneye göndeririz dedi. Adet gununu bekleyebilirsen bekle derim. Doktor bana yapmayalim celiskide kalirsin dedi. Yine de yapmasini istedim. Simdide yukselmesini bekliyoruz.
Deletedmom7373700 Duhagf her ihtimale karşı çoğu doktor beta belirli bir seviyeye gelene kadar evet hamilesin demiyor. 211 beta ile beklememi söylemişti bana. Düzenli takip yaptık beta yükseldi. Bekleyip düzenli olarak kan vermeniz gerekli.
16Gizem16 Geç döllenme olabilir belki benimde teste silik hatta ışıkla gözüküyordu kandada 16 çıkmıştı bekle demişlerdi sonrada yukseldi