Asenaguney Merhaba adetime 6 gün var test yaptım negatif çıktı yaptığım test erken testti ama. acaba bu akşam kan mı versem diye düşünüyorum böyle negatif çıkıp kan verdikten sonra pozitife dönen var mı
Deletedmom7373700 Asenaguney bence adetinizi bekleyin. Varda ve kanda çıksa bile zaten çok aşırı düşük bir beta değeri ile çıkacak ve bu durumda da yine beklemek zorunda kalacaksınız beta artısı için. En azından adetiniz geçer betanız da yükselir emin olursunuz
Deletedmom_29 Asenaguney Adetim 6 gün gecti dün kan verdim 2.2 çıktı canım bence bekle varsa bile belki çıkmaz boşuna üzülme strest etme 🤍
benimmdunyamm Asenaguney bence verme birde erken gebelik yapmışsın bu kadar stres yapma en sağlıklısı adet geciktikten sonra yapılan test
Asenaguney trr4457 varsa kanda çıkar diye düşünüyorum ondan bu sabırsızlığım gidip kan mı versem dedim
Deletedmom_29 Asenaguney Öyle tabiki ben gecikme yaşadığım halde negatif gördüm 10 gün bekleyeceğim tekrar kan vereceğim belki geç döllenme diye belki değer artar diye rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize 🤍
Asenaguney Ama merak ettim gerçekten negatifi görüpte kanda pozitif olan var mı kızlar banada umut olur
Asenaguney benimmdunyamm tabiki öyle ama insan sabredemiyor ki eve daha test falan almıycam. Hele evde test olduğunu bildiğimde yapmadan duramıyorum sürekli aklıma düşüyor
Duyguylmz Asenaguney çıkmaz bence çünkü bende 6 gün öncesi testi yaptım çift çizgi çıktı. Aynı gün kan vermeye gittim meraktan kanım arada bi değer çıktı. Hamile olmayabilirsiniz başka sebep olabilir dedi. Ama netice olarak 8 haftalık hamileyim şuan.
Asenaguney  https://resimyukle.io/r/Ad1oQpsdqA Elifmomm Deletedmom_29 Kızlar sizde bir bakar mısınız birşey gören var mı silik falan 😞
Elifmomm Bence erken benim adetim 10 gün geçti iki test yaptım pozitif çıktı gitim kan verdim 800 falan çıktı hamilelik var ama Dr haftaya gene gel değer az dedi bence az daha bekle
Deletedmom_29 Asenaguney Canım bir şey göremedim ben ama umarım vardır duam seninle biraz daha zaman , geçmesini bekleyelim güzel haberler alırız inşallah 🤍