gunesimvebenn https://imgyukle.com/i/E9i4eb Kızlar 13 haftalık olduk kafamı çorba ettiler resmen cinsiyet konusunda😂 tahminlerinizi alabilir miyim ♥️
Deletedmom622772 gunesimvebenn 13’te öğrendiğiniz sonucun değişme ihtimali çok yüksek:) min. 14 sonrasını bekleyin bence kesin olsun
bayanelaa gunesimvebenn ayyy sizinle aynıyız bugün gittim erkeğe benziyor ama daha tam belli değil 16yı bekleyelim dedi günler nasıl geçecek bilmiyorum 🤭☺️
vesilece Canım 13 haftada net söylemesin zaten 😆😆 bana 13deyken devletteki doktor kız dedi özeldeki doktor erkek dedi 😬 sonuç 3 hafta kafayı yedim ve sonunda erkek çıktı
Sema42 vesilece banada 12de erkek gibi dediler özele gidiyorum ama 2 hafta sonra gidicem 16 olacak bakalım ne dicek 🤷🏻♀️
gunesimvebenn vesilece ay bende yiyicem kafayı önce erkek dediler sonra kız dediler sonra yine erkek sonra yine kız ama kesin değil tabi dediler😂
Sevoz Bende her anne gibi merak ediyodum ama 18de gösterdi anca. Bir de %100 deyince doktor kesin olduğu için hayal kırıklığı olmadı. En az 16yı bekleyin bence
derya-01 valla bana da 17 hafta da kiz dun kontrele gittim 20 +4 te erkek dedi cikinti var dedi drtayliya kalfi bakalim oda 2 hafta sonra
Kizilkafaa derya-01 Bacak arası net açık mıydı kız dediğinde ya da erkek dediğinde banada kız dendi de değişir mi diye düşünüyorum
derya-01 Kizilkafaa iste doktor ilkinde kiz dedi ama ancak arasi kapali falan demedi erkek dediginde de farkli doktordu oda oyle birsey demedi benim de kafa karisti yani bakalim hakkimiz da hayirlisi