Oznurrf Kizlar 29 haftalık gebelik ve yine yine bitmeyen enfeksiyon oruç da tutmak istiyorum ne yapmalıyım siz neler yapıyorsunuz bunun için
Svmbhc Oznurrf Bebegin tam kilo alacagi zamanda oruc tutmayi mi dusunuyosunuz ustelik gunde 3 litreye yakin su icmeniz gerekiyo enfeksiyonun atilmasi icin
Meri3220 Oznurrf o dertten bende muzdaribim en başından beri hep enfeksiyon çıkıyordu idrarda antibiyotik kullandım suyu çok içtim ona rağmen geçtiğini sanmıyorum hala bakalım ne olacak. Orucu da bence doktoru sorun
SerraLinasmom Meri3220 fitil kullandım vajinam temizlendi de anca rahat ettim yine bile geçmedi 36+5 olduk
Oznurrf Meri3220 sırf bunun için iftarla Sahur arası 10 bardağa yakın su içiyorum suanlik iyiyim insallh bı sikinti yasamam
Meri3220 SerraLinasmom ben hap kullandım işte 1 hafta kadar zaten yanma ağrı sızı koku yoktu bende sadece çok idrara çıkıyordum tahlilde çıkardı hep inşallah bende kurtulmuş olayım ya
Meri3220 Oznurrf valla belki 3.5 4 litreye yakın içiyorum ben oruç tutmuyorum ama yinede bana mısın demiyor inşallah hepimiz atlatırız yaa