Ececlk Deneyimlerinizi paylaşırmısınız? Doktorumdan çok memnunum ama hastane odaları hemşireler ebeler doğum anı neler yaşadınız kararsızım.
but8qu1q- Ececlk doktorunuz kim avicenna da ? Leyla hanıma gidiyorum memnunum da doğum için yeterli bir hastane mi kestiremiyorum:/ bana yakın diye tercih ediyorum doktoru da tavsiye üzerine seçtim güler yüzlü sorduğum sorulara vs cevap veren tatlı bir kadın
Ececlk but8qu1q- doktorum cem bey aşırı aşırı memnunum ama doğum için hastane olarak kaygım var doktordan yana bir şüphem yok
Elifoz28 but8qu1q- 3 kuzenimde Leyla hanımda doğdu en yakın doğan 8 sene önceydi ailem çok memnun kaldı
Hilalnur126 Merhaba avic but8qu1q- merhaba muayene ücretleri nasıl leyla hanımın ve doğum ücretleri hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Ben de bu civarlarda oturuyorum 9 haftamdaym daha bir doktorda karar kılamadım
but8qu1q- Elifoz28 Elifoz28 yani hastane sanki tam teçhizatlı gibi durmuyor değişik ,orda doğum yapan hlv kimseyi bilmiyorum o yüzden merak ettim Leyla hanım da tatlı biri aslında
Elifoz28 but8qu1q- annem bir kaç parça aldırmak zorunda kaldı rahminden Leyla hanım baktı yine kendisi baya memnundu ben uzakta oturduğum icin oraya gidemiyorum yoksa oraya fidicektim