Benherseydenoncebiranneyim Haftaya yeni girdim. Galiba büyüdü baya bizimki 😄 sürekli sağ tarafımda bi ağırlık hissediyorum. Bu normal mi? Siz de hissediyor musunuz? Ağrı gibi değil resmen orda bişey varmış gibi bi ağırlık. Bence normal sonuçta bebek var içeride 😂 ama yine de sormak istedim
leona98 Benherseydenoncebiranneyim ben 11+4 haftalığım. İlk günden beri sol tarafımda ağrı hissediyordum. Zaten hamilelik şüphem de böyle yaranmıştı. Şimdi hep ağrı olunca ilk sol tarafım ağrıyor. Bazen de ağırlık hissediyorum 🙈
La_le Benherseydenoncebiranneyim sen o ağırlığı 25 haftadan sonra gör cidden ayakta duramıyorum şimdiden boylesem ilerde ne olur onu bilemem şuan 26 haftalık
sinemmksbas Benherseydenoncebiranneyim 27.haftadayiz büyüdükçe ağırlığı baskısı artıyor heralde doğuma kadar dahada zorluyordur heralde bide ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum sürekli birilerine soruyorum neden böyle diye😂😂
Benherseydenoncebiranneyim sinemmksbas ben de öyle bişey olduğunda normal mi değil mi anlamak için daha önce tecrübe edinenlere soruyorum hemen 😄
sinemmksbas Benherseydenoncebiranneyim 😂🙏 Sağlıkla doğup büyüsuünler inşallah Allah sağlıkla kucağımiza almayo nasip etsin 🙏🙏🙏