bsnrd Kızlar onclkle şarlk olayni gectk bebegm 55gnlk çok uyuyor gecelri sznki de öyle mi.korkmali miyim.hani normlde uyumaz diyolr ya.szn bebklr nasl ve kaç ayna kdr guzl uyudu
kadifemsii bsnrd niye korkasın canım kızım 20 aylık doğduğundan beri geceleri hiç uyumaz gündüz uykusuda çok güzeldir . Zaten ilk bikaç ay hep uyurdu doktorum ne şanslısın derdi hiçbir sorun yok derdi. Şimdi şükür ikinci bebeğimde öyle
MelekEzgi bsnrd benim kızım 27 aylık. 15 günlüktü gece uyandırmayı bıraktım. O gün bugündür diş dönemi, atak dönemleri hariç deliksiz uyur geceleri. Gündüz uykuları da çok düzenliydi hala öyle. Oğlum da onun gibi olur umarım 🙏🏻 Tadını çıkarın ☺️
melekkizim_00 bsnrd benimde bebeğim 11 günlük ve aynı şekilde uyandırmasam kendi çok zor uyanıyor bende bazen korkuyorum
bsnrd Doktora gdyrz skntisi yok ama işte bn korkyrm ama uyuması da hosma gdyo.bu arada esm de çok uykucu acaba ona mi çekti diyorum
Emine003 bsnrd en az 4 saatte bi beslense iyi olur heralde canım gerçi benim oğlumda çok uyurdu 🙈🙈😂😂 şimdi 3 yaş 2 aylık oğlum unutmuşum küçük bebeği 😃😃
bsnrd kadifemsii geceleri uyuyor mu acaba.yaa hep uyumaz dedlr ya bnmki de uyuynca korktm🙂emziriyorm bide
bsnrd Emine003 ya kardeşim annm geclri uyndrma uykusu bolunmsn demslrdi bnde onun uyanmasni bklyrm açınca gece uyanyr🙂ama gndz üç saat olnca bn uyandryorum
kadifemsii bsnrd geceleri hiç uyumaz yazmışım 🤦🏻♀️ Yanlış yazmışım canım geceleri hiç uyanmaz olacaktı o . Yani hep deliksiz uyur doğduğundan beri bu şans senin için tadını çıkar 🌸
bsnrd MelekEzgi yaa çok rahatldm çok sagoln 🤭💓💓ben şekerli seylr çok tuktyrm acba onunla alakalı mi diye bile dusndm yani emzrrkn 😁
bsnrd melekkizim_00 szn ki şuan çok ufak iki saatte br kaldrn🙂bnde altını acark uyandırıyordum beslenmesi lazm🙂
Emine003 melekkizim_00 canım sarılık olmasın sen zorla uyandır kesin 2 saate bir emzir hatta saat başı bile az az verebilirsin çünkü benim oğlum sarılık olmuştu o yüzden hastanede felan yatmıştık Allah korusun zor uyandirirdik bizde sen uyandırmaya çalış canım 🤗
melekkizim_00 Emine003 sarılık var zaten bizde yattık hastanede uyandırıyorum 2-3 saate bir ama onun dışında hep uyuyor
Emine003 melekkizim_00 burnunu sıkardık canım ayaklarını sıkardık Allah’ım bak aklıma geldi de neler neler yapardık uyandırmak için 😂😂 korkma ama geçiyo bugünlerde 🥰