Ozum12 Zln2152 iyi demişsin devlette çok nazlı 16+6 da ben kendi doktoruma randevu almıştım ama ameliyata gitmiş bizim muayene başka doktora aktarılmıştı şimdi yine kendi doktoruma aldım o kaç haftadır beni muayene etmedi anlamaz niye geldin yine demez😂😂
haklisinesracim Zln2152 bana oğlan dedi 16. Haftada ama bacaklarını zar zor açtı yürüdüm geldim falan yani ille kiz olacak diye bir şey yok
Zln2152 haklisinesracim aynen öyle canım çevre baskısı olunca öyle oluyor ne yazık kş bacak kapalı diye herkes cinsiyeti kıza çevirdi bakalım ne olacak
Esrayaralii Zln2152 canım 20. Haftama gireceğim malesef bizimkide göstermiyor. Doktor inat etti 2 kere üst üste muayene bile etti bazen göstermiyorlar ama sadece % olarak %85 kız gözüküyor dedi 🤣🤣 detaylı ultrasonu bekliyoruz belki o zaman gösterir 😅😁
Zln2152 Esrayaralii anammm sende ben gibi halen öğrenemedin mi 😑 ne kadar nazlı bebişlerimiz var gı 😂😂 benimki de herhalde detaylıya kadar kalacak bakalım 😂 bana da doktor bacaklar kapalı herhalde kız dedi 😂
Esrayaralii Zln2152 bu senenin bebekleri pek nazlı öyle hemen göstermiyorlar iple vallahi detaylı ultrasonu bekliyorum ama ondanda pek ümidim yok 🤣🤣
Dlanoglr Ozlm0916 ahahhahah çok güldüm. 😂 allahım benim de öyle ben de eşimden böyle bahsederim ya ama gerçekten benim kızım da bana çekmiş 😂
Ozlm0916 Dlanoglr zaten evliliklerde biri çirkef biri sakin olurmuş 😂 ben çirkefim baya eşim sakin idare ediyoruz 😅😅😅
Ozlm0916 Bende 15 günde bir gidiyodum özele bebegi merak ettigimden 🤣🤣🤣 şimdi herşey normal 26 haftalik olana kadar gitmicem hemsiresi gecen diyoki 15 günde bir geliyon diyo napiyim dayanamiyom dedim bende 😊😋
Ozlm0916 Zln2152 rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah cana yakın insanlara bayılırım 😘❣🤭 sağlıkla kucaklarımıza alalım aramızda 5 hafta var 😇😍
Zln2152 Ozlm0916 ya güzelim benim teşekkür ederim sende de aynı sıcaklığı aldım kuzum benim ❤️🥰 aramızda çok birşey yokmuş gÜzelim 🥰💕
Ozlm0916 Dlanoglr benzer benzer sen onla konuş simdiden 🤣 şimdi ben eşime küsüp trip attığımda soruyor küstünmü diye oğlumda bende küstük diyom 🤣🤣🤣🤣
Dlanoglr Ozlm0916 evet canım bir kızım var 3 yaşını bitirdi ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik 13 haftalık hamileyim şuan