Moonlight1 Erken Doğum riski olup pesser halka takılan var mı varsa günlük yaşamı nasıl gidiyor bana da takılacak büyük ihtimalle
Cansel0694 Moonlight1 ben 8 ay önce doğum yaptım cnm 26 haftalıkken 3 cm açılmam olunca takıldı hastanede ve evde yatarak 2 hafta geçirdim 28 haftalıkken benim oğlanı pesser bile tutamadı malesef inş sende işe yarar .. şuan ikinciye hamileyim serklaj olucam sanırım .
Moonlight1 Cansel0694 benim de 22 haftadayım rahim ağzı 26 mm ölçüldü Pazartesi tekrar kontrole gideceğim pesser takabilirim dedi doktor
Sadriye35 Cansel0694 sizi üzmezsem bebeğiniz iyi mi 28 haftalık doğan benim de erken doğum riskim var o yüzden soruyorum
Lahinnn Moonlight1 Canım benim ben de 22 +3üm bana da bugün pesser halka takıldı çok az bir kanama geldi normal dediler tahrişten dolayı olabilir dediler ek olarak progeston verdiler günde üç defa kullancakmışım bir de haftada bir prulotol diye bir iğne vurulacakmışım onun dışında enfeksiyon ıcın fitıl vermediler sana vermişler miydi
Moonlight1 Lahinnn ben şimdi 25 hafta oldum her hafta kontrol etti beni doktor şu an 34 mm rahim ağzı 25 altına düşmediği için hoca halka takmadı progestanla ve yatarak geçiriyorum
Lahinnn Moonlight1 26 olctu ama son 1.5 haftam var 24. Haftama ve bobregımde buyume var sanırım bılemıyorum ondan hemen taktı pesseri
Ezgi07102021 Ben 33.haftaya geldim 29_30. Hqftalik olana kadar kendinizi yormayin cok is yapmayin, enfeksiyonq dikkat edin, genelde uzanin ya da yatin yatabiliyorsaniz .