Tugce2827 Kızlar 3. Ayda başladı bende mide bulantısı şuan 6. Aya girmek üzereyiz hala aşırı bulanıyor normal mi herkes 4. Ayda biter diyordu 😔
berjerdekikaolikalev Tugce2827 Bazı insanlarda o zamanlarda başlıyor, sizinde öyle olmuş malesef çok geçmiş olsun biran evvel biter inşallah, bende 5.haftada başladı şuan 11 haftalık devam ediyor. Çok zor yani
Babyym Tugce2827 bi arkadaşım sakız salatalık veya soda bulantısı bastırıyor demişti sanki sakız bastırıyor gibi iki gündür deniyorum
Tugce2827 kahvesever__ ama ilk zamanlar hiç olmayıp sonradan olması normal mi doktora gittiğim de söylemeli miyim 😔😒
kahvesever__ Tugce2827 normal canım bünyeden bünye değişiyor ama yinede doktoruna sote bilirsin tabiki
sekerpare3 5+2 haftalik suan. 2 hafta sonra kalp atışını görmeye gidicem. Ama mide bulantısı yok bu normal mi acaba arkadaşlar
Tugce2827 sekerpare3 canım benim 3 ay hiç bulantım olmadı. 3. Aydan sonra bulantı başladı 4 ve 5. Ay aşırı oldu şuan 5. Ay bitti 6 ya girdim hala devam ediyor 😔😔
ipekmurat Valla doğurmama 18 gün kalmış gözüküyor, belki daha da az öyle diyeyim. Başından beri midem bulanıyor. Kızımın altını babası alıyor dayanamıyorum… geçmedi yani. Kızımda hiç midem bulanmazdı oğlum mahvetti beni😥