T1996 cicek1304 kese vajinal görünmesi için betahcg en az 1500 karın görünmesi için ise 2500ü geçmiş olması gerekiyor canım benim beta değeri önemli hafta değil çünkü erken ya da geç döllenme olabilir 🌸
Zehragniken cicek1304 korkma canım çok normal bende 4. Hafta da gittiğim de gozukmemisti ama 5. Haftaya girdiğim de görmüştük. Hatta bazılarında 6. Hafta da bile gözüktüğü oluyor sıkma canını. Doktorunun zaten söylemesi gerekirdi neden birsey demedi
Niyetim cicek1304 4 haftalıkken 8 mm. 4+4 tekrar gittim 13 mm olmuştu Korkma canım ama ilk üç ay sıkışık gitmek gerekiyormuş bi dahaki muayene için bolca su içiip gidersen iyi olur Hemde bebişin büyümüş olur annesi☺️☺️
Gulguzelim cicek1304 5 haftada gorunuyorda siz 3 haftalık nasılsıniz kafam karıştı adet tarihiniz gectimi
cicek1304 Gulguzelim evet adet dönemimden bakıldığında 4 haftalık ama doktorum henüz 3 haftalık gibi düşün sen dedi
Ozbek2545 cicek1304 idrara sıkışmış olarak git bol su iç ayrıca 3 hafta çok erken 5 haftalıkken bazen 6 haftalıkken görünüyor