Aypare_ Kızlar 36+1 haftalık gebeyim , sabahtan beri adet sancısı çekiyorum resmen ilk kez böyle oldu bebeğimde hareketli ama beni rahatsız ediyor bu sancı . Acaba yalancı sancımı . Bu kadar uzun sürmesi normal mi . Biraz korktum açıkcası 😐
Ayss344 Aypare_ hastaneye gitseniz? Sonuçta sizin çektiğiniz sancıyı bu forumda kimse tam olarak algılayamaz. Haftanız da ilerlemiş riske atmayın lütfen
Saelif Aypare_ doktora gtseniz nts ye girin bende 36+1 oldum bende cok sanci oluyor ama nts de sanci yok yapanci sanci bu olsa gerek
Rumeli Aypare_ canım o sancı eğer düzenli geliyosa 10 dk dabir veya 5 dk da bir o zaman doğum sancısıdır hemen hastaneye git ama düzenli aralıklarla gelmiyosa yalancı sancıdır
eso14 Aypare_ bende 36+1 haftadayım canım. Bi duş al istersen geçer büyük ihtimal. Ben öyle yapıyorum bazen kalçamda hissizleşerek aniden keskin sancılar oluyor uzunda sürüyor yalancı sancılar ama. Nst de falan sancım çıkmadı. Ama geçmezse sen bi görün. Belki gerçek sancın vardır
Aypare_ Ayss344 yarın randevum var bekliyeyim diyorum ama dayamazsam ve geçmezse giderim artık . İlk defa böyle olunca garipsedim yalancı sancıdır büyütmeyeyim dedim boş yere bilen vardır benim ilk gebeliğim olduğu için emin olamıyorum 😐
Ayss344 Aypare_ biraz uzanıp dinlen çok aşırı olursa acile git canım istersen🙏 İçini ferah tut benim de ilk hamileğim oyüzden biraz tedirgin oluyoruz stres de tetikliyor bence 🙏
SerraLinasmom Saelif Tam Tersi Bende de durum. 36.haftadayim cok duzenli sancilar cikiyo ama Ben bir sey hissetmiyorum
Seymanur60 Aynı şekilde bende de vardı her an regl olacakmış gibi karın ağrısı bu yuzden korkuyla bende dün doktora gittim doktorum rahmin doğuma hazırlandıği için oldgunu söyledi içinizi ferah tutun bir de yalancı sancılar sebep olabiliyormus
MelekEzgi Aypare_ düzenli aralıklarla oluyorsa doğum sancısı. Dinlenin bir duş alın geçmezse sıklığını takip edin. Düzenli oluyorsa doktorunuza mutlaka haber verin ya da hastaneye gidip nstye girin. Haftanız doğuma müsait çünkü.
Saelif SerraLinasmom valla etrafimdakiler hep erken doguruyor bugun kuafore gttim ne olur ne olmaz diye 😍