MD8 İnstagramda çikolata deposu sayfası güvenilir, hemen dönüş yapıp siz onaylamadan ürünü hazırlamıyorlar. Kargoda çok hızlı. Trendyolda Halise Derin kapı süsleri için güvenilir. İstediğiniz şekilde gönderiyor.
Demirssmomm MD8 kapı süsü için link bırakabilir misiniz? Arama motorunda bulamadım ama henüz kapı süsümü yaptıramadım 🙈
MD8 Demirssmomm Tabi ki 🌸 https://ty.gl/yoohkfpn8r Siparişi verdikten sonra satıcıya sor bölümünden sipariş numaranızla ismi söylüyorsunuz
Sweetbabyy Demirssmomm Rokoko diyr bir isimli bebek kıysfetş yapan yer var hiç memnun kalmadım aslayağtırmayın tulumun yakası okdr kötü ki hep ip çıkıyor daha giydirmedim 😒
Deletedmom622772 Sweetbabyy @rokokoevi olan mı acaba onuda takibe almıstım da cok tatlı duruyordu fotograflarda 😂
Deletedmom622772 Deletedmom4565 bu sayfadan hic nevresim aldınız mı acaba cok tatlı seyler varmıs ama bazı yorumlarda cok ince falan yazılmıs arada kaldım
Deletedmom4565 Deletedmom622772 yok ben sadece hastane çıkışı aldım nevresim almasına ma hastane çıkışı güzeldi
Demirssmomm Deletedmom622772 Ben takı yastığımı edaliiremçeyiz diye bi sayfadan yaptırdım. Yastığı kargolamadan görselde attılar. Nevresim takımı falanda yapıyorlar.. ben kumaştan anlamam ama annem beğendi. Kılıf içine tok dursun diye 1-2 kat elyafda geçmişler. İsterseniz bir bakın. Mesajlara dönüşlerinide beğendim ben hızlılar.
Sweetbabyy Deletedmom622772 Yaa bende öyle aldım çok güzel görünüyordu arkadaşım bikaç sene önce almıştı kumaşlarınıda biliyordum ama görünce şok oldum iplerini kestim yıkadım yine çıktı hemde en görünen tarafta😒 çok moralim bozuldu
hayirlisi06 Demirssmomm Hediyelikhersey06 yapıyor nakışlı 350-400 civarı baskılı çok daha ucuz çok güzel memnun kaldım
Demirssmomm hayirlisi06 350-400 uygunmuş fiyatlar en az 750den başlıyor 🤷🏼♀️ Teşekkür ederim 🌸 bir bakayım
Yesim619 Demirssmomm Minicity,bebecimo,enucuzbebek.com,lolons.com bunlar güvenilir siteler ve aldığım yerler..öbür türlü Instagram dan giyim üzerine bişe almam
Demirssmomm Yesim619 @DerinKoss Yorumlarınız ve yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim 🤩 bende çikolatalarımı çikolata deposundan yaptırdım tadıda güzel 🥰
DerinKoss Demirssmomm Anı Küpleri: bianneatolyesi Hoşgeldin Çikolatası: cikolatadeposuu Hediyelik Magnet ve Kapı Süsü: kokulutas_tarifsizduygular Üçünden de memnun kaldım. 🥰 İsimli Tulum: atolyerakun (fakat henüz gelmediği için yorum yapamıyorum 🤷🏻♀️) Pijama Takımınıda site_life dan almayı düşünüyorum ama henüz sipariş vermedim.