Başlığı açan kişi olarak memnun olmadığım bebeqon ve madre bebek sayfalarıyla yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum. BEBEQON baskılı bebek takımları, MADREBEBEK nakışlı bebek takımları yapıyor. İnternet siteleride var güvenilir satıcılar olduğunu düşünüyorum, hatta oradan yaptırırım diye kendimde bir çok posta yorum yapmıştım ama iletişime geçtikten sonra öyle olmadığını anladım. Öncelikle sorduğum soru bu modele şu rengi yapıyor musunuz oldu, internet sitelerinin uzantısını atarak seçebilirsiniz dediler, internet sitelerinde renk seçeneği bulamadım, bunu yazdım. Sonra bu modelin önü gözükmüyor yakalı mı değil mi diye sordum ne görüyorsanız o üzerinde oynama yapmıyoruz dediler. Sabır dedim, son kez çıtçıt rengini sordum çünkü renkli olanlarda var olmayanlarda var, bana internet sitemizden sipariş oluşturabilirisniz ürün üzerinde oynama yapamıyoruz diye cevap verdiler. Bende çok sinirlendim ve iletişim kurmak bu kadar zorsa teşekkür ederim yazdım ve tekrar cevap dahi vermediler.. eğer soru sormadan gördüğünüzü almak isterseniz alabilirsiniz, soru sorarsanız terslenebilirsiniz tatmin olmazsınız..